Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan logora 3. Studenog

Josipović i Kitarović zajedno na obilježavanju u Staroj Gradišci

kolaž
Pixsell
02.02.2015.
u 07:30

Program će pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića početi u 12 sati u kinodvorani

Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora pozvalo je hrvatske branitelje i druge građane da se u utorak 3. veljače pridruže preživjelim logorašima, obiteljima ubijenih logoraša i uzvanicima na obilježavanju Dana logora “Stara Gradiška”.

Program će pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića početi u 12 sati u kinodvorani u Staroj Gradiški, a organizatori iz sisačko-moslavačke podružnice Društva logoraša najavili su da će prigodne govore održati i Josipović i novoizabrana predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

>> Nemojte ih nikada zaboraviti!

Komentara 8

NI
ninja72
08:12 02.02.2015.

Zar ce gospodin imati vremena, pa Zoki je naredio selidbu , ili je to prepustio da Zoki i drustvo naprave?

MX
MXLCLGTG
11:52 02.02.2015.

jeli taj skup 3 studenog ili 3 veljace iz teksta nije jasno.

KI
Korisničko ime
08:46 02.02.2015.

"Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora pozvalo je hrvatske branitelje i druge građane da se u utorak 3. veljače pridruže preživjelim logorašima, obiteljima ubijenih logoraša i uzvanicima na obilježavanju Dana logora “Stara Gradiška”.........jel ovo neka zabuna ? ovo ispada da su hrvati bili zatvarani u "srpski koncetracijski logor stara gradiska"......jel to nije bio ustaski koncentracijski logor za srbe, ili ima jos neka druga stara gradiska u hrvatskoj ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije