Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESETNICA JELENA VUJIĆ (34)

Jela sam zmije i mrave, u šumi srela grizlija, izvukla se iz živog blata, a u pustinji kopala vlastiti grob

04.02.2024.
u 06:58

Ona je ponos Hrvatske vojske i prva Hrvatica koja je završila najekstremniju obuku preživljavanja S.E.R.E. koju u Washingtonu provode Američke zračne snage. Jelena je – stroj za preživljavanje

Komentara 43

RA
Raptor
08:23 04.02.2024.

Žena je uspjela u nečemu što je odredila kao svoj poziv. I to očito radi jako dobro za razliku od ovih "muškarčina" koji to omalovažavaju. Za takvu obuku biraju se rijetki, najbolji. Takvu obuku završavaju samo neki, najbolji. Biti desetnik znači, pored ostalog zapovijedati desetinom. I za to se školuju odabrani vojnici. Čime vi koji joj se rugate, zapovijedate? U čemu ste vi najbolji? Kako to da vas nisu izabrali za prestižno školovanje u inozemstvu? Kako to da se Hrvatska vama ne ponosi? Komentarima pokazujete zapravo jedan od najvećih hrvatskih problema, a to je mentalni sklop u kojem sve treba prilagoditi onima koji neće, ne mogu, ne znaju. Prosjek nikad nije vodio civilizaciju naprijed. Ova mlada žena izabrala je teško zanimanje. I uspjela je ostvariti vrhunski rezultat. Bravo Jelena. To postignuće omalovažavaju oni koji ni u čemu nisu uspjeli i ni u čemu ne mogu biti i nisu vrhunski.

PR
Prljavci
08:58 04.02.2024.

Jelena svaka čast!

VE
vecernjitip2
07:26 04.02.2024.

Sad su dečkići u rozim majicama sigurni. Modni mački i ostali. Žena ih čuva u slučaju rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije