Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekonomska čitanka Ljube Jurčića

Jedan narod, dvije velike traume: Za ovu moćnu državu rat u Ukrajini je najveći izazov

06.03.2022.
u 17:00

Ukrajinska kriza je najveći izazov za Njemačku od svih europskih država. Od Drugog svjetskoj rata Njemačka je pokazala da ima instinkt za pravilno prilagođavanje raznim situacijama. Nadajmo se da će i ovaj put biti tako.

Komentara 3

Avatar Foton
Foton
19:19 06.03.2022.

Ozbiljno naoružana Njemačka je dar slobodnom svijetu, a velika briga Rusiji.

Avatar Bluffer
Bluffer
18:12 06.03.2022.

Koje "novinarstvo",da pokusamo sa istinom,prije ca. 10 godina sastali su se Merkel,Medvedev i predstavnici Gasproma sa namjerom da dogovore vece kolicine isporuke plina jer je njemacka poslije fokusime odlucila zatvoriti svoje nuklearke,Epilog,zahvaljujuci njemcima Europa je pala u rusku klopku a a njemci su zauzvrat dobivali 5 puta jeftiniji plin,ostalo su laprdanja

IB
iva.begovic
17:35 06.03.2022.

Merkel je imala taj instinkt. Scholz je zbunjen. EU je sukreator sporazuma iz Minska pa ipak nisu učinili ništa da ga se provedi. Iako je Putin to tražio. Tražio je da se poštuje sporazum sklopljen pod pokroviteljstvom EU. To je je kao da USA u BiH odustane od Daytonskog sporazuma. Značilo bi diplomatski fjasko. Upravo se to EU i dogodilo. Fjasko, Sad je jasnije zašto su Britanci htjeli izaći iz EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?