Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAJ FOTKU

Jadranka Kosor na Saboru HDZ-a

kosor, sabor, hdz-a
Danijel Kasap/PIXSELL
17.09.2011.
u 14:35

Svaki dan na internetskom portalu objavit ćemo najzanimljiviju fotografiju iz predizbornih nadmetanja, a vas molimo da svoj komentar pošaljete isključivo na e-mail izbori2011@vecernji.net.

I vas, dragi čitatelji, želimo uključiti u praćenje kampanje za parlamentarne izbore 2011. Svaki dan na internetskom portalu objavit ćemo najzanimljiviju fotografiju iz predizbornih nadmetanja, a vas molimo da svoj komentar pošaljete isključivo na mail izbori2011@vecernji.net. Samo komentari koji budu poslani na tu adresu će ući u konkurenciju za nagradu.

Najduhovitiji komentar prema odabiru našeg stožera s fotografijom bit će objavljen u tiskanom izdanju. Po isteku 30 dana, najbolji komentator prema ocjenama Večernjakova žirija bit će nagrađen sa 1000 kn.

Komentara 28

AN
Anđelek
16:48 17.09.2011.

Kad si sretan lupi dlanom ti o dlan!... Kad si sretan i kad nećeš s drugim sreću dijelit ti, kad si sretan lupi dlanom ti o dlan!...

BC
BCA
11:06 18.09.2011.

Borg u punom sjaju..he..he..he

VE
velikazmija
09:52 18.09.2011.

ovi komentari su --mržnja cinizam -- i nevijerovatno slijepilo -- kokošje slijepilo -- -- neznam di si pivcima kokica -- kokoda kukuriku ---- naručeno ovo zakopano ono - iš-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije