Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odmoru

J. Kosor produžila godišnji, a svoju novu ljetnu oazu taji

jadranka kosor (1)
Nino Strmotić/Pixsell
Autori: sh/VLM, pmž/VLM
09.08.2010.
u 16:39

Cijela Vlada je na odmoru, ovaj tjedan dežuraju samo ministri Šuker i Čobanković.

Još je puno posla pred nama. Zato sam proglasila cijelo ljeto za Vladu radnim. Ministri će smjeti na godišnji samo nekoliko dana nakon blagdana 5. kolovoza – govorila je tako naša premijerka Jadranka Kosor sredinom lipnja, očito pod dojmom putovanja u Bruxelles. Već 5. kolovoza poručila je iz Knina je kako je ministrima dala odmor, ali maksimalno do sedam dana.

Nestaje na nekoliko dana

Sada je potpuno jasno da se opet predomislila jer na Markovu trgu i dalje, iako je 9. kolovoza, dežuraju jedino ministri Ivan Šuker i Petar Čobanković. Očito posla ima samo za njih pa prvi vjerojatno radi na rebalansu proračuna koji nas čeka u rujnu, a Čobanković spašava što se spasiti da nakon suša, a sada i poskupljenja cijena pšenice.

A gdje je premijerka? Nakon nekoliko dana Bola i ispijanja kavica na terasama s pogledom na more te jednodnevnog posjeta Sinju zbog tradicionalnog održavanja Alke premijerki se “gubi svaki trag”.

– Nestat ću na nekoliko dana – poručila nam je preko svoje glasnogovornice Martine Banić.

Kosor je, naime, zasmetalo što je u Večernjem listu objavljena njezina fotografija na kojoj nosi tuniku i japanke, a koja je popraćena komentarom da je previše ogolila noge. Pa je odlučila, tajeći svoju novu destinaciju, izbjeći takve situacije.

Josipović: Moj godišnji je gotov

– Moj godišnji je gotov, a odmorio sam se umjereno. S obzirom na to da sam imao sastanke s lokalnim čelnicima i druge obveze, bio je to više radni odmor – rekao je  predsjednik Josipović nakon otvaranja 18. Svjetskog kongresa medicinskog prava u zagrebačkom Westinu. Komentirao je i slučaj Glavaš te oduzimanje odličja nakon presude.

– Presudu još nisam dobio, pa kada stigne detaljno ću je proučiti kako bih utvrdio jesu li ispunjeni svi zakonski uvjeti, a onda će se postupiti po zakonu – istaknuo je Josipović.

Komentara 52

EL
elfenomeno77
23:52 09.08.2010.

Mi Hrvati smo jako skloni dramatiziranju pa nije samo jedan čovjek zadužen za državu.Ako je premijerka uzela produženi godišnji to ne znači da sve staje i da nas čeka propast. !!!!

KR
kreont
07:16 10.08.2010.

Nakon rujna nestat će i posljednje koprene na očima idile dobroga života u hrvata i prijeći čemu sa radosti na bol i preživljavanje. Rebalans proračuna je opet simbolika i idila da vlada ZNA riješiti KRIZU, a zapravo se uopće ne trudi. Dobro da se jaca nama dobro odmori i spremi paket novih narodnih laži.

FR
franc
17:29 09.08.2010.

Daj Bože da ostane što duže na godišnjem odmoru, prije ćemo izaći iz krize!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije