Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mirogoju

J. Kosor: HDZ će iznenaditi svojim rezultatom na izborima

mirogoj (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/3
01.11.2011.
u 11:05

Koliko god se neki trudili da izbori završe i prije nego su počeli, ništa još nije gotovo.

Predsjednica Vlade i HDZ-a Jadranka Kosor nije htjela mnogo govoriti pri polaganju vijenaca i paljenju svijeća na Mirogoju prilikom obilježavanja blagdana Svih svetih. Izjavila je tek, prenosi Dnevnik.hr,  da će HDZ iznenaditi svojim rezultatom na izborima.

Na pitanje i o reakcijama iz Srbije na Zakon o ništetnosti, odgovorila je da se u tom slučaju radi o zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa.

Komentirala je i svoju izjavu da će se HDZ truditi da Kukuriku koalicija ne osvoji previše mjesta u Saboru. Izjava je, kaže, izvučena iz konteksta, a "koliko god se neki trudili da izbori završe i prije nego su počeli, ništa još nije gotovo".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 2

EL
elfenomeno77
20:45 07.11.2011.

od kada je dšla na vlast pokazala je kako neće birati sredstva da izvuče zemlju na pravi put i u tome je trebamo svi podržati

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
03:23 08.11.2011.

Evo Podržavam je Nisam njen branitelj kao što ni ona nije General Brigade Ispisah se iz HDZa ,a svu dokumentaciju što može pomoći USKOKu sam priložio kako sam postao branitelj 2004g ( jadrankin )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije