Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Izgorjela dva kontejnera na Banovini: 'Sve se istopilo dok si rekao keks. Mirko je ostao bez svega'

Foto: Branka Bakšić Mitić/Facebook
1/4
08.02.2022.
u 23:05

Požar je lokaliziran oko 21 sati, a očevid će se obaviti sutra

Danas je oko 17.40 sati došlo do požara kontejnera u mjestu Roviška na Banovini. Dva su kontejnera u potpunosti izgorjela, a nema stradalih osoba. 

Kako doznaju 24 sata, radilo se o jednom stambenom, a drugom sanitarnom kontejneru. U njemu je živio Mirko koji u to vrijeme nije bio u njima, no ostao je bez krova nad glavom. 

- Izgorjelo je sve do kraja, samo je ostala željezna konstrukcija. Sve se istopilo dok si rekao keks - kazala je Branka Bakšić Mitić, dogradonačelnica Gline koja je objavila fotografije na Facebooku. 

Požar je lokaliziran oko 21 sati, a očevid će se obaviti sutra. 

Ključne riječi

Komentara 4

IM
Immanuell
04:21 09.02.2022.

Kako je izgorilo? Spontanim samozapaljenjem?! Šta je radio pa su oba izgorjela? Za neke ljude nije da bilo što imaju. Niti to znaju čuvati, niti žive tako da bi to očuvali.

RI
rimac444
08:12 09.02.2022.

Kroz sve ovo vrijeme nisu očisti li ni ruševine, da su nosili ciglu po ciglu. Od kuća koja nisu vrijedile ništa sada bi nove kuće, a što je sa onima koji imaju iste takve jadne kuće a nije bilo potresa. ?

JM
Jmjm
04:03 09.02.2022.

Do potresa zivio u stracari za rusenje,dobio 2 kontenjera koja su ,,kao slucajno,,izgorjela i sada ce mu naoraviti novu kucu da nebi bio opet u kontenjeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije