Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva požara

Vatreni ponedjeljak na Trešnjevci: zapalio se otpad, a bakini štrukli umalo završili kobno

Zagreb: Gorilo u Krapinskoj ulici, vatrogasci ugasili požar
Igor Kralj/PIXSELL
07.02.2022.
u 17:12

U Novoj cesti gorio je kontejner, oko podneva u Križovljanskoj i štrukli

Tjedan je na zagrebačkoj Trešnjevci počeo na laganoj vatri, reklo bi se. Naime, najprije je oko 10 sati izbio požar u kontejneru za smeće u Novoj cesti 84. Dolaskom na intervenciju ustanovljeno je kako se radi o manjoj kanti za papir koja je vrlo brzo ugašena. 

Ni dava sata nakon toga, Trešnjevku je zadesila nova vatrena nevolja. U kuhinji podrumskog stana u Križovljanskoj ulici 13 nešto malo prije podneva izbio je požar pa je na teren poslan gasni vlak iz središnjice Javne vatrogasne postaje Savskoj.

Baka koja stanuje na toj adresi, naime, upalila je krivi kolut na štednjaku pa se ručak vrlo brzo zapalio. Kada su stigli na požarište, vatra je bila već ugašena jer je ui pomoć bakici odmah pritrčao prvi susjed s vatrogasnim aparatom i spriječena je veća šteta. 

-Htjela sam napraviti štrukle, ali zapalila sam krivi plamen. Vatrogasci su zbilja odmah došli i svaka im čast - kazala nam je bakica.

Trešnjevka se tako danas pokazala kvartom gdje još uvijek susjedi jedni drugoma pomažu u nevolji, a bakica sa štruklima naučila je da malo bolje pripazi kada ih priprema.

Vatrogasci pak upozoravaju da se hrana na vatri ne ostavlja bez nadzora jer su požari hrane mogu imati i kobnije posljedice od zagorenih štrukli. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije