Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštra reakcija

Ivić Pašalić opovrgava Lacu: To su sve laži i klevete

ivić pašalić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
09.11.2014.
u 17:30

Sve ovo me podsjeća na vrijeme s kraja devedesetih kada je Pašalić kontrolirao represivni sustav, komentirao je Miro Laco svoje uhićenje u akciji Agram

Tvrdnje Milijana Brkića, iznesene prije nekoliko dana u Večernjem listu, da premijer Zoran Milanović i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić zloupotrebljavaju PNUSKOK u sklopu akcije Agram, odbacilo je Ravnateljstvo policije.

U cijelu priču upleo se i Miro Laco, šef ureda gradonačelnika Bandića i jedan od uhićenih u akciji Agram, koji je optužio Ostojića da je stvorio paralelni sustav praćenja i nadzora, usporedivši ga s Ivićem Pašalićem s kraja '90-ih.

–  Evo na što mene sve ovo podsjeća, na vrijeme s kraja devedesetih kada je Pašalić kontrolirao represivni sustav. Ovo je identično stanje, Ostojić shizofreno traži neprijatelje i zatvara ih – rekao je Laco.

Te tvrdnje oštro je opovrgnuo Pašalić rekavši kako Laco laže i kleveće, javlja HRT.

– On spada u  red onih koji sebi pokušavaju kupiti bolju prošlost i važnost – jer, ako sam se ja njime bavio, onda on mora da je bio neka važna faca. A zapravo, on je bio jedan od operativaca vojno-obavještajne službe s kojom ja, po logici svoga posla, nisam niti mogao imati veze – pogotovo na način da utječem na njegovu karijeru kao nižerazrednog operativca SIS-a – rekao je Pašalić.

>>Šef Bandićeva ureda: Ostojić je kao Pašalić, naređuje policiji koga hapsiti

>>'Pouzdano znam da sam pod istragom još od travnja 2013. kao i još nekoliko ljudi iz HDZ-a'

Komentara 46

MK
MKGRA
18:21 09.11.2014.

Nije se upleo Laco nego ga je upleo Vecernjak Za bolju prodaju

Avatar Svećenik
Svećenik
17:52 09.11.2014.

ovo sa tim lacom, koji je pušten na slobodu, da se brani sa slobode... mislim da on ne bi smio sraćkat po novinama niti igdje, jer bi mogo natrag gazdi mikiju, pa neka mu se tamo uvlači. nepametno.

DB
doktor.buljko
23:36 09.11.2014.

Ooooo, javio si Ivić Pašalić, najveća lopuža uz Canjugu, iz Tuđmanova doba, njih dvojica su bili malo pametniji od današnjih megalomanskih lopova (Vidošević, Sanader i dr.), pa su se na vrijeme pritajili, prašina se slegla i piši- propala je istraga o njima. To se tako radi. Nema Hrvatske bez HDZ-e.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije