Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dogovorili zamjenu

Istranin poslao računala u Ludbreg, drugo nije dobio

policija
Ivana Ivanovic/PIXSELL
11.04.2014.
u 14:17

U suradnji sa Policijskom postajom Ludbreg razotkriveno je (ne)djelo s početka ožujka kada je muškarac iz Ludbrega putem internetskog oglasnika s 28 godišnjakom iz Umaga dogovorio zamjenu računala.

Mlađeg muškarca iz Ludbrega, 29 godišnjaka, umaška je policija kazneno prijavila zbog prijevare muškarca iz Istre.

U suradnji sa Policijskom postajom Ludbreg razotkriveno je (ne)djelo s početka ožujka kada je muškarac iz Ludbrega putem internetskog oglasnika s 28 godišnjakom iz Umaga dogovorio zamjenu računala. Nakon što mu je Umažanin poslao računalo, a ovaj ga preuzeo na pošti svaka je veza među njima prekinuta. Ludbrežanin se prestao javljati Istraninu, računalo nije stizalo pa je kad je shvatio da je prevaren Istranin, oštećen za nekoliko tisuća kuna,  slučaj je prijavio policiji.

>> Žrtve uvjeravala kako joj je majka bolesna pa od njih uzimala novac

Komentara 1

Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:10 11.04.2014.

eeee moćne li vijesti... kao u novinama u nekom ličkom zaselku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije