Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOSTA JE'

Inicijativa za ukidanje COVID potvrda: Podržao nas je i bivši HDZ-ov ministar zdravstva

promocija
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
10.12.2021.
u 19:22

Hebrang je navodno podržao inicijativu na štandu u Zagrebu na Kvaternikovom trgu, a rok za prikupljanje potpisa je 18. prosinca

Inicijativa Dosta je. objavila je na društvenim mrežama fotografiju s Andrijom Hebrangom ispred štanda na kojem se prikupljaju potpisi za raspisivanje referenduma.

- Bivši ministar zdravstva i socijalne skrbi RH, prof. dr. sc. Andrija Hebrang, podržao je referendumske inicijative za ukidanje covid potvrda i stožera - pohvalili su se iz inicijative na svom Facebooku. 

Hebrang je unutar HDZ-a u nekoliko navrata prošloga stoljeća obnašao dužnost ministra zdravstva, a bio je i kandidat za predsjednika na izborima 2009. godine. 

Hebrang je navodno podržao inicijativu na štandu u Zagrebu na Kvaternikovom trgu, a rok za prikupljanje potpisa je 18. prosinca.  

Komentara 8

VI
vidum
11:33 11.12.2021.

Dovoljno je pametan da shvati da su Covid potvrde sredstvo za širenje zaraze (pogledaj slučaj u SAD-u), ali i dovoljno pošten da to prizna. Ovim drugim sam ugodno iznenađen. Očito se ne radi o tipičnom HDZ-ovcu.

DU
Deleted user
14:23 11.12.2021.

Hvale se čovjekom koji nikad ne laže ali ponekad govori neistine....🤮🤮🤮👏👏👏 Pazite na njegov autogram.

SJ
sjećanje
22:06 10.12.2021.

Nešto se desilo Hebrangu. Prvo, nije stručan za viruse. Drugo počinje nastupati protiv državotvorne politike. U davnom razgovoru s njim sam naslutio da nije sklon prihvaćati planetarna iskustva. Ljudski je biti ljubomoran i osvetoljubiv, ali ovo nisam očekivao...To je protiv svih stručnih standarda!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije