Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA IT TVRTKA

Infobip u Rusiji obustavlja poslovanje sa sankcioniranim tvrtkama: 'Nastavljamo pomno pratiti situaciju'

Vodnjan: Silvio Kuti?, jedan od osniva?a informati?ke tvrtke Infobip
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
09.03.2022.
u 21:12

Zahvaljujemo svim Bipperima koji su svoje domove ponudili kao skloništa i donirali Infobipovoj Zakladi za humanitarnu pomoć u Ukrajini - pišu iz Infobipa

Hrvatska tvrtka Infobip vodeći globalni pružatelja usluga u mobilnim porukama s 3500 zaposlenika u više od 70 ureda diljem svijeta. Infobip ima ured u Kijevu u Ukrajini, gdje je zaposleno desetak ljudi, te dva u ureda u Rusiji odnosno u Moskvi i Sankt Petersburgu, s dvjestotinjak zaposlenih.

O ratnoj situaciji u Ukrajini danas su se oglasili te ističu: 

 "Zgroženi smo patnjom i humanitarnom katastrofom u Ukrajini, a naša su srca sa svima pogođenima ovim užasnim događajima. Od početka krize naš multifunkcionalni tim svakodnevno prati situaciju kako bi, prije svega, pomogao našim ljudima u regiji te osigurao nesmetano poslovanje.

Stojimo uz naše ljude

U vremenu razarajućeg nasilja i uništavanja, svjedočimo hrabrosti, solidarnosti i nenadmašnoj želji za mirnim rješenjima. Svi naši napori usmjereni su na sigurnost naših ljudi u Ukrajini, njihovih obitelji i prijatelja. Podršku smo im prije svega dali kroz pomoć u evakuaciji i pružanje smještaja u Hrvatskoj ili drugim dijelovima svijeta, čime smo im osigurali financijsku, fizičku i emocionalnu sigurnost.

Kao globalna tvrtka njegujemo naše različitosti i čvrsto držimo do svojih vrijednosti, uvijek cijeneći ljudskost kao najveću od svih vrlina. Uvijek smo predani svim našim kolegama ma gdje oni bili. To uključuje naše zaposlenike u Rusiji, na čije su živote također negativno utjecale posljedice nedavnih događaja.

Bipperi zajedno

Naši zaposlenici diljem svijeta ponovno su pokazali svoju velikodušnost, otvorena srca i bezuvjetnu podršku našoj zajednici. Zahvaljujemo našim Bipperima koji svakodnevno sudjeluju u humanitarnoj pomoći na terenu u zemljama koje graniče s Ukrajinom te onima koji su dočekali obitelji naših ukrajinskih kolega na granicama kako bi ih evakuirali na sigurno.

Zahvaljujemo svim Bipperima koji su svoje domove ponudili kao skloništa i donirali Infobipovoj Zakladi za humanitarnu pomoć u Ukrajini. Infobip će svaku donaciju zaposlenika Zakladi utrostručiti kako bi pomogao u ublažavanju ove nezamislive patnje.

Obustavljanje poslovanja sa svim sankcioniranim poslovnim subjektima u Rusiji

Infobip je u Rusiji obustavio poslovanje sa svim sankcioniranim poslovnim subjektima. Nastavljamo pomno pratiti situaciju i u skladu s njezinim razvojem, nastavit ćemo prilagođavati naše poslovanje. 

Podržavamo svijet u kojem svatko ima slobodu živjeti, stvarati i raditi u miru. Nadamo se što bržem okončanju ovog rata te ponovnom uspostavljanju mira u Ukrajini."

>> VIDEO Pogledajte prizor razrušene stambene zgrade u Harkivu: Ovo je najbrže rastuća izbjeglička kriza u Europi od Drugog svjetskog rata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije