Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Imigracija je poricanje temelja društva i svih naslijeđenih moralnih normi

08.12.2023. u 15:26

Međutim, nekako se dogodilo da je altruizam u zadnje vrijeme promijenio svoju bit, pa je umjesto kršćanske “ljubavi prema bližnjem” imperativ postao ničeanski nalog o “ljubavi prema najdaljem”

Komentara 16

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
16:00 08.12.2023.

Imigracija je uništavanje temelja društva i uništavanje svih naslijeđenih moralnih normi normama migranata. Osim toga ima toliko muslimanskih zemalja koji ni prstom ne mrdnu, a njih nitko radi toga ne osuđuje.

NE
Neretva93
15:48 08.12.2023.

Koji su to temelji društva i norme? A koliko si ti primio pobjeglica? Svatko tko želi dobro ovim ljudima,da se oni nebi mučili i davali riziku, otiđite po njih,kupite im avio karte,zovite ih na ljetovanje, uvezite kao radnu snagu…,a nemojte mene,molim vas opterećivati sa tim.Ja imam svoju obitelj,djecu,unuke…živim za njih.Vi njih plaćate mojim porezom što se ogorčeni borim protiv tog.Uzmite ih sebi to je za njih a i za vas (možda) spas.

LI
Limun
16:20 08.12.2023.

Da se ne granice pošalje vojska, stopa ilegalnih migracija bi se preko noći smanjila za 99,99%.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije