Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIS MILETIĆ

IDS odgovorio na špekulacije idu li s HDZ-om u koaliciju

Boris Miletić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
06.07.2020.
u 16:58

"Trideset godina smo garancija dosljednosti i nema šanse da to dovedemo u pitanje. Osim toga, mi smo svjetonazorski dva svijeta. HDZ je ostvario impresivan rezultat, kao i IDS, ali to za našu političku suradnju ne znači ništa", kaže Miletić.

IDS neće podržati Vladu HDZ-a i partnera, poručuje predsjednik te stranke Boris Miletić u izjavi za Glas Istre.

"IDS je i na ovim izborima pokazao veliku snagu i ne čudi nas da sad stižu ponude. Uglavnom, nakon svakih izbora isto pitanje i isti odgovor - IDS ne koalira s HDZ-om", objašnjava predsjednik IDS-a Boris Miletić.

"Trideset godina smo garancija dosljednosti i nema šanse da to dovedemo u pitanje. Osim toga, mi smo svjetonazorski dva svijeta. HDZ je ostvario impresivan rezultat, kao i IDS, ali to za našu političku suradnju ne znači ništa", kaže Miletić i zaključuje:

"S druge strane, s Vladom svi moramo surađivati, svi župani, gradonačelnici, načelnici, bez obzira na političku opciju. Tu govorimo o konkretnim projektima i to ljudi od nas očekuju", rekao je predsjednik IDS-a.

Komentara 27

IV
Ivandobrila
17:12 06.07.2020.

Uljanik i sela za 1 kunu a da o kadroviranju u općinama i županiji ne govorimo.

ME
medvedgrad
17:08 06.07.2020.

IDS lopovi😁

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:05 06.07.2020.

Istrijani su dali najvise Branitelja u obrani Hrvatske po regiji od Vukovara do Dubrovika, Istra je uvijek bila vjerna Hrvatskoj i pomazu nam uvijek, ali ono sto radi IDS i nazivati Branitelje i vjernike fasistima je dnondna politikanstva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije