Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETIO MU I TUKAO GA

Htio mu ukrasti vozilo, tražio ga novac i drogu pa ga onda s još trojicom satima vozio po Dubravi

Dubrava
Sanjin Strukić/PIXSELL
15.04.2021.
u 12:33

Kako je priopćila zagrebačka policija, za sada su poznata dva aktera ove priče; 22-godišnjak koji je osumnjičen i 25-godišnjak koji je žrtva

Njih četvorica, od kojih su trojica još uvijek nepoznata policiji sumnjiče se za  razbojništvo i protupravno oduzimanje slobode jer su 25- godišnjaka, protiv njegove  volje vozili u automobilu, pri čemu su ga udarali i napadali.

Kako je priopćila zagrebačka policija, za sada su poznata dva aktera ove priče; 22-godišnjak koji je osumnjičen i 25-godišnjak koji je žrtva. Kako je do sada utvrđeno, sumnja se da se 22-godišnjak 21. lipnja 2020. oko 12 sati biciklom dovezao do Citroena Berlingo koji je bio parkiran u Božjakovinskoj ulici. U tom je vozilu sjedio 25-godišnjak, a u policiji prvo kažu da je 22-godišnjak prišao vozilu kojeg je namjeravao ukrasti, a zatim  da je od 25-godišnjak zatražio novac i drogu. Je li 25-godišnjak policiji poznat od ranije zbog droge, u policiji nisu kazali, no naveli su da su se dvojica mladića porječkala. Dok su se oni svađali, vozilu je prišao  za sada nepoznati muškarac, koji je napao 25-godišnjaka. Naredio mu je da se pomakne na suvozačko mjesto, što je ovaj, bojeći se za svoj život i učinio.

U tom trenutku, u vozilo ulazi i 22-godišnjak, koji sjeda na vozačko mjesto, a do vozila dolazi još jedan nepoznati muškarac, koji s 25-godišnjakom, kažu u policiji,  sjeda na stražnje  sjedalo. Svi skupa se odvoze do IX. Novoselskog odvojka gdje je u vozilo  ulazi i treći nepoznati muškarac. Tijekom vožnje, 22-godišnjak i  trojica njegovih prijatelja fizički napadaju 25-godišnjaka i prijete mu da će ga ubiti. U jednom trenutku mu 22-godišnjak iz jakne uzima mobitel, novčanik i novac.

Nekoliko sati ga voze po Dubravi, a kada se vozilo zaustavilo u Ulici klin, 25-godišnjak je uspio pobjeći iz vozila. Nakon što je on pobjegao, sumnja se da je 22-godišnjak vozilo ostavio na križanju ulica Trnovčica i Klin, nakon čega je i on s trojicom svojih supočinitelja pobjegao. Šteta je 650 kuna, 22-godišnjaka vjerojatno čeka istražni zatvor, za njegovom trojicom supočinitelja se traga, a je li motiv ove pomalo čudne priče sukob oko preprodaje droge ili nešto drugo, u zagrebačkoj policiji nisu kazali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije