Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTUPNICA DESNICE

HSP Ante Starčević sačuvao obraz pravašima u Saboru

'11.11.2011,  Zagreb - Ruza Tomasic, predsjednica Hrvatske stranke prava dr. Ante Starcevic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
05.12.2011.
u 22:30

Unatoč tome što nijedna druga pravaška stranka nije ušla u Sabor, Tomašić je ipak nezadovoljna jer je očekivala više mandata

HSP dr. Ante Starčević jedina je pravaška stranka koja je uspjela na ovim izborima ući u Sabor, i to samo s jednim jedinim mandatom. HSP AS je taj mandat izborio u koaliciji s Hrvatskom čistom strankom prava. Jedina pravaška zastupnica u ovom sazivu Sabora će biti Ruža Tomašić, koja je mandat izborila u 10. izbornoj jedinici. Unatoč tome što nijedna druga pravaška stranka nije ušla u Sabor, Tomašić je ipak nezadovoljna jer je očekivala više mandata.

Komentara 1

JA
jamanuša
23:44 05.12.2011.

Drago mi je što je Ruža osvojila mandat, kao i svim drugim kojima droga nije biznis, žao mi je što Luka nije prošao, pa da se u saboru čuje Hrvatska istina, ostali pravaši ili su ludi ili su izdajnici, grobaraa Đapića Đuvegliju vratite u Čaprazlije , protrka hoćeš li se baviti poduzetništvom ili politikom odluči- poduzetnici u politici su savitljivi, lako ucijenjivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije