Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM REAKCIJE

Hrvatski branitelji o srpskoj Oluji: To je propaganda, Hrvati moraju snimiti svoj film

04.10.2021.
u 17:29

Srbi snimaju film o Oluji, a na setu je ekipu jučer posjetio Vučićev ministar unutrašnjih poslova Aleksandr Vulin te je poručio da uradak nastaje "zato što svojoj djeci nismo dozvolili da znaju istinu o tragediji srpskog naroda te smo dočekali da nam drugi pišu povijest, da nam se podsmjehuju, da nas tjeraju da priznamo lažne genocide, da nas primoravaju da se pravimo kao da je Oluja ‘humanitarna’ akcija'." Tragom te vijesti, kontaktirali smo trojicu hrvatskih branitelja i sva su trojica, blago rečeno, konsternirani.

Komentara 27

GO
goran2hr
17:48 04.10.2021.

Kao dragovoljac DR i sudionik "Oluje" kažem - NE. Bude li to film kojeg će režirati "hrvatski" režiseri, odglumiti "hrvatski" glumci, iza njih stajati HAVC i "hrvatsko" ministarstvo kulture, biti će to nešto jezivo skupo, negledljivo, u konačnici sramoćenje "Oluje" i branitelja. Tako da to radije ostavimo za neka druga i bolja vremena.

Avatar Apsalar
Apsalar
18:29 04.10.2021.

Oluja je rekla sve o nama i njima. Treba snimiti film o svim događajima prije Oluje. A i to tek kad HAVC bude Hrvatski.

GO
goran2hr
18:27 04.10.2021.

Na ovakve srpske provokacije nije potrebno odgovarati s filmom, nego konkretnim potezom. Npr. recipročno izjednačiti prava srpske manjine u RH sa onima koje ima hrvatska manjina u Srbiji. Pa dalje redom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?