Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ishođena građevinska dozvola

Hrebak najavio najveći projekt u povijesti Bjelovara vrijedan 250 milijuna kuna

Zagreb: Hrebak i Klasić o temi “Liberali protiv erupcije nazadnjačke politike i govora mržnje”
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
15.03.2022.
u 10:58

U planu je izgradnja bazenskog kompleksa s olimpijskim bazenom, a pri tome bi se koristila i topla voda iz obližnjeg izvora koja uz protok od 8,2 litre u sekundi dolazi zagrijana na 30-tak Celzijevih stupnjeva.

Grad Bjelovar ishodio je građevinsku dozvolu za gradnju toplica vrijednih 250 milijuna kuna, rekao je utorak bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak, a očekuje se da se bjelovarske Terme financiraju putem Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

U proteklih pet godina otkako je započeo projekt Terme Bjelovar, Grad Bjelovar uložio je 12 milijuna kuna, a izdavanje građevinske dozvole ujedno je i završni korak prije raspisivanja javnog natječaja za izvođenje radova, što u gradskoj upravi očekuju u lipnju ove godine.

"Terme Bjelovar najveći su projekt u povijesti Bjelovara. Terme će podignuti standard, bit će više aktivnosti za starije i mlade i pokrenut će se turizam. Projektirali smo ga jako dugo, prve pripreme počele su još prije pet godina i evo ga, stigli smo do građevinske dozvole”, rekao je gradonačelnik Hrebak na tiskovnoj konferenciji. 

Projekt Termi Bjelovar Gradsko vijeće prihvatilo je krajem 2021. godine. U planu je izgradnja bazenskog kompleksa s olimpijskim bazenom, a pri tome bi se koristila i topla voda iz obližnjeg izvora koja uz protok od 8,2 litre u sekundi dolazi zagrijana na 30-tak Celzijevih stupnjeva.

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stefj
11:04 15.03.2022.

Eto, Zagreb je za toplice dugo godina imao čak i direktoricu, Mesićevu kćer. A od toplica, ni t... I onda za to nitko ne odgovara, sve po zakonu. Valjda DORH-u i USKOKu tu ništa nije sumnjivo, ne bi bilo politički korektno istraživati?

PI
pitomacan
12:27 16.03.2022.

Najavio je i ukidanje obaveze clanarine u HGK pa odustao… Kako pise na njegovom izbornom plakatu: ‘Ispunjava obecano! ‘😂😂

Avatar Mudlin
Mudlin
13:20 15.03.2022.

Hre bak malo sa zakašnjenjem kopira Kloštar Podravski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije