Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO NA SVOJE!

Bauk se Hrebaku narugao prije godinu dana u Saboru, Hrebak mu sad odgovorio

Foto: Pixsell
1/3
16.02.2022.
u 22:47

To je epilog Baukove bajke “pošten i hreben” - stoji u njegovom tvitu.

SDP-ov Arsen Bauk narugao se HSLS-ovcu Dariju Hrebaku prošle godine u Saboru kad se vodila žestoka rasprava oko plaćanja članarina u Hrvatskoj gospodarskoj komori, a sad je Hrebak došao na svoje.

Podsjećamo, Mostov prijedlog o ukidanju obveznih članarina u HGK-u nije prošao, već je usvojen zaključak klubova vladajuće većine da Vlada izradi prijedlog reforme. Hrebaka su tad prozivali jer se on ranije zalagao za ukidanje članarine, pa je Bauk kazao da ne možete biti 'pošteni i hreban'.

Godinu dana kasnije, otkrilo se da SDP-ov predsjednik Peđa Grbin, kao i Bauk primaju putne troškove zbog odlaska u Pulu, odnosno na Brač iako već godinama žive u Zagrebu. 

Bauk je tako u petnaest godina dužnosničkih funkcija dobio na račun oko pet i pol milijuna kuna, a naknadu za odvojen život ne prima jer "Jer nisam ni od koga odvojen, pobogu!".

Hrebakov reakcija nije izostala.

- Nije bauk biti pošten… ne mislim na tebe, Arsen Bauk. Od Baukovog poštenja tisuće su kuna završile u njegovom džepu, a od mog “hrebanja” tisuće su kuna ostale poduzetnicima. To je epilog Baukove bajke “pošten i hreben” - stoji u njegovom tvitu.

VIDEO: FINA i Pošta znatno podigle naknade za plaćanje računa: Nismo mi socijalna institucija.

Komentara 43

Avatar Cinco
Cinco
23:40 16.02.2022.

Farsa o poštenima konačno dobiva epilog!

DU
Deleted user
05:43 17.02.2022.

Za očekivati je od svih moralnih vertikala komunističkih partija, od vječne Taritaš do novih snaga, razmahane Benčić i naglo samozatajnog i tihog šefa Tomaševića, da upute drugarsku kritiku za ovo što se drugovima Peđi i Arsenu omaklo. Neće valjda među drugovima zavladati licemjerje, kojime druge kite. Oni će pokazati svoju dosljednost i u ovom, za partiju teškom trenutku. Poslije ovoga, partija će biti još jača. O eventualnom udaljenju iz partije raspravljati će njihove matične ćelije.

Avatar southman
southman
23:10 16.02.2022.

Bauk bivši ministar uprave. Vjerovatno se toga ne sjeca niti sam Bauk. Niškoristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije