Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIJA

Hranjenje krokodila pošlo po zlu, sve su gledali turisti: 'Čuvar je bio u šoku. Nije htio pogledati ruku'

Stanari zagrebačkog Zoološkog vrta u zimskom razdoblju
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
14.10.2023.
u 17:25

Uprava rezervata Billabong najavila je temeljitu istragu 'manjeg incidenta'. Navode kako ovo nije bio 'napad krokodila' budući da se rendžer nije nalazio unutar ograđenog prostora već u prostoru gdje se odvija hranjenje.

Hranjenje krokodila u poznatom australskom rezervatu Billabong pošlo je po zlu nakon što je krokodil dugačak dva metra skočio prema čuvaru i ugrizao ga pred šokiranim turistima. Mladi čuvar završio je u bolnici zbog ozljeda koje mu je nanio krokodil kojeg su nazvali Junior. Incident se dogodio u ponedjeljak.

Krokodil Junior čekao je hranu u ograđenom prostoru te je skočio kako bi zagrizao hranu, no uspio je ugristi čuvara za ruku. Šokirani čuvar vikao je i psovao od boli.

VEZANI ČLANCI

- Bio je u šoku. Činilo se da ne želi pogledati svoju ruku - rekao je posjetiteljica Kate Javie za Nine News. Kazala je kako su njeni prijatelji krenuli do ulaza u rezervat i alarmirali osoblje te uzeli stvari potrebne za prvu pomoć, piše Daily Mail.

Čuvar je prebačen u bolnicu gdje se oporavlja od napada. Iz bolnice su rekli kako je bio dobrog raspoloženja unatoč mučnom događaju. Rekli su i kako je imao veliku sreću u ovom slučaju.

Uprava rezervata Billabong najavila je temeljitu istragu 'manjeg incidenta'. Navode kako ovo nije bio 'napad krokodila' budući da se rendžer nije nalazio unutar ograđenog prostora već u prostoru gdje se odvija hranjenje.

- Skakanje po hranu normalna je rutina za ovog krokodila, a incident je bio isključivo posljedica lošeg tajminga - priopćili su.

VIDEO Trenutak stravičnog sudara: Vozačica skrenula u krivi smjer, na nju naletjelo drugo vozilo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije