Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Kosovu

Hillary Clinton pozdravljala pred kipom svoga supruga Billa

hillary
AFP
13.10.2010.
u 15:22

U Prištinu je doputovala iz Beograda u kojem je kazala da će približavanje Srbije i Kosova pomoći Srbiji da se približi članstvu u Europskoj uniji. Pozvala je političke čelnike obiju država da odmah započnu dijalog.

Američka državna tajnica Hillary Clinton jučerašnjim posjetom Kosovu završila je svoju turneju Balkanom. U Prištini ju je dočekalo mnoštvo proamerički nastrojenih Kosovara koji su mahali američkim zastavama i transparentima na kojima su bile ispisane zahvale Americi i predsjedniku Billu Clintonu.

Automobilom se provezla Bulevarom Billa Clintona te se zaustavila ispred njegova kipa kako bi ga malo pogledala, a vlasnica butika koji nosi njezino ime darovala joj je vjetrovku.

U Prištinu je doputovala iz Beograda u kojem je kazala da će približavanje Srbije i Kosova pomoći Srbiji da se približi članstvu u Europskoj uniji. Pozvala je političke čelnike obiju država da odmah započnu dijalog.

Kosovski su joj čelnici kazali da prihvaćaju njezin prijedlog, ali da smatraju kako bi ti razgovori mogli biti produktivniji ako se pričeka početak iduće godine, odnosno novih izbora na Kosovu.

Srbijanski predsjednik Boris Tadić kazao je da prihvaća pregovore, ali je istaknuo da Srbija nikada neće priznati Kosovo kao samostalnu državu. (maš)

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar My Style
My Style
12:21 14.10.2010.

Ljigavi Siptari su dobro podmazali zastave svojom sluzi da bi vestackim kezovima odglumili pred drzavnom sekretarkom! Fuj. A ona beda i lazov od Billa Clintona je samom sebi otkrivao spomenik. Veceg klovna i jadnika skoro nisam primetio!

ST
strsica
10:58 15.10.2010.

Monikin kip su privremeno makli ili premazali bakljavom, da se ova ne bih uvrijedila.

OB
-obrisani-
13:26 17.10.2010.

sta ocekivati od ova moja marva, samo droga i lazi, smutnja i podvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije