Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza reakcija

Skočio u hladnu rijeku i spasio djevojčicu: 'Djevojčica je bila polumrtva, davali su joj umjetno disanje'

Josip Crljen
NH RUDA "Navijači Hajduka RUDA"/Facebook
23.04.2019.
u 13:24

Brzom reakcijom i hrabrim srcem skočio je u rijeku i izvukao djevojčicu na sigurno!, stoji na Facebook stranici

Josip Crljen je u ponedjeljak popodne od utapanja spasio djevojčicu iz rijeke Rude na predjelu Gaz. Na Facebook stranici NH RUDA "Navijači Hajduka RUDA" objavljen je status o ovom herojskom djelu.

"PONOS RUDE!!!

DANAS U 18:30 Josip Crljen naš mještanin napravio je herojske djelo, od utapanja spasio djevojčicu iz nabujale i hladne rijeke Rude na predjelu Gaz! Brzom reakcijom i hrabrim srcem skočio je u rijeku i izvukao djevojčicu na sigurno! Šta reći nego JACK svaka čast! NAŠ PONOS", stoji u objavi.

Brojni korisnici u komentarima uputili su Josipu riječi hvale na ovom herojskom činu.

- Bilo je slavlje, tu je bilo sigurno 150 ljudi, a nitko se nije usudio skočiti, meni je to nevjerojatno. Ja sam se tu znao kupati ispod mosta, znam kako se ponašati u virovima - rekao je Josip Crljen.

- Djevojčica je bila sva bijela, polumrtva, davali su joj umjetno disanje, srećom su tu bile dvije doktorice i hvala Bogu da je mala u redu - rekao je Crljen za Dalmatinski portal.

Video: Dadilja spasila bebu

 

Ključne riječi

Komentara 6

TK
Ten-kre
11:25 23.04.2019.

Svaka čast čovjeku međutim pitanje zašto za takve ljude ne postoji nekakva simbolična nagrada, bar 10000kn, jer su ugrozili svoj život spašavajući druge. Svako malo kapne nekakva nagrada za neke izmišljotine ali za ovako nešto nema novaca.

MA
majmudin
14:11 23.04.2019.

Bravo majstore....moj naklon..

JU
jurica
22:32 24.04.2019.

Svaka cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije