Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah reagirao

Ivica Puljak djevojčici spasio život: Napravio sam isto što bi i svatko drugi napravio

ivica puljak
Jurica Galoić/Pixsell
03.04.2019.
u 12:56

Djevojčici je ruka zapela za vanjsku stranu pokretnih stuba u trgovačkom centru

Ivica Puljak jučer je u splitskom City Centru One spasio život djevojčici kojoj je ruka zapela za vanjsku stranu pokretnih stuba. Puljak je potrčao do djevojčice i podignuo je da ne udari u staklo ili ne padne.

"Ne bih to previše komentirao. Mislim da sam napravio isto što bi i svatko drugi napravio na mom mjestu. Ne mislim da je to nešto spektakularno. Vidio sam da je djevojčica u opasnosti pa sam odmah potrčao", kazao je Puljak, član Predsjedništva stranke Pametno za Dnevnik.hr.

Video: Muškarac se borio s labudom no sve je zaprepastio postupak ove majke

Ključne riječi

Komentara 29

PA
pax5
13:20 03.04.2019.

Lijepo bi bilo, da neko dobro djelo sačuva za nebo,a ne oglasi na sva zvona. Da ga nagradi onaj u kojeg dotični stalno tvrdi da ne vjeruje...haha

Avatar Observer
Observer
13:43 03.04.2019.

Zasto tu treba naglasavati koje je stranke clan i koju funkciju ima u stranci ? Da je istu stvar uradio neki "krezubi kamenjar" nikada nebi dosao u medije.

Avatar nekineki
nekineki
13:13 03.04.2019.

ako je to istina svaka čast, međutim ako je to sve prljava i lažljiva propaganda u politčke svrhe onda je neoprostivo...zar je potrebno navoditi da je dotični član neke stranke itd (može se lako saznati kog zanima na google-u)?? da nisu ovakva vremena, ne bih uopce ništa komentirao, međutim potakli ste me i morao sam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije