Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hebrang: Imam program, drugi dijele talijanske naranče i kineske loptice

andrija hebrang
Dino Stanin/PIXSELL
10.11.2009.
u 14:17

HDZ-ovu predsjedničkom kandidatu ovo je neobična kampanja jer se prvi put bori protiv političara desnice. Vjeruje u svoj program i ulazak u drugi krug.

HDZ-ov predsjednički kandidat Andrija Hebrang u Zadru je danas iznio svoj izborni program. Kazao je kako je ovo za njega neobična kampanja jer se prvi put bori protiv političara desnice. Kazao je kako je vrlo lijepom organizacijom na desnoj strani strpano čak pet i pol desnih političara, a na lijevu dva i pol izgledna političara.

- S ovih pola mislim na gospodina Bandića jer je on 99 posto ljevičar, 0,1 posto desničar, a 0,9 neopredijeljen. Tako da prvi puta imamo bitku desnice protiv desnice i to je bio osnovni cilj s namjerom da u drugi krug uđu dva ljevičara, Josipović i Bandić. Čvrsto sam odlučio osujetiti taj plan i ući u drugi krug i to svojim programom. Programi ostalih političara mogu se ovako opisati: jedan dijeli talijanske naranče, drugi dijeli kineske loptice, treći ide na Hrelić i tamo kupuje kineske igračke - kazao je Andrija Hebrang dodajući kako je razradio svoj program za sljedeće petogodišnje razdoblje.

Kazao je kako budući predsjednik ne može pasivno promatrati što se događa u državi već da mora okupiti sve političke opcije kako bi osmislio velike reforme za koje je potreban konsenzus, odnosno suglasje ljevice i desnice. Te mu ovlasti daje, kaže Hebrang, Ustav RH. Na upit kako gleda na to da dio HDZ-a podržava Nadana Vidoševića i Dragana Primorca, Hebrang je odgovorio da su to nedosljedni političari koji gledaju samo svoj osobni interes, a ne interes stranke i da su u HDZ ušli kao anonimusi. Pita se hoće li na taj način iznevjeriti i birače, a možda i državu u slučaju da zagusti.

Ključne riječi

Komentara 177

OB
-obrisani-
17:24 10.11.2009.

. ..10.11.2009. u 17:15h DUVNJAK_DRAGO je napisao/la: kamocemo_ ja sam svoju domovnicu u ratu izborio , a ti po svojoj sad piškiš ............................................................. a vidi jos jedan iz minhenske bojne...dezeter..i parazit.... ..sto pise na pecatu..DOMOVNICE...ko je podpisao...???? ..pa poznato jeto je svima tko je izazivao balije, da polude a onda da odglume kako im je stalo do hrvatske kako bi 1) zadobili glasove seljaka i nepismenih, tj vecine u toj drzavi te ostanu na vlasti sljedecih 10 godina i 2) da pokupe lovu od a)ratnog profiterstva b) nacionalizacije u vrijeme rata c) uvedu staljinisticki diktaturu medija tako da se uvede propaganda kako smo u ratu, zeleci MUSLIMANIZIRATI Hrvatsku... . ,,

LI
Libela
17:24 10.11.2009.

Gospodin Hebrang je predstavnik tradicionalne hrvatske političke misli, i jedini kandidat Zagrepčan. Red je da i metropola jednom da svog čovjeka na vrh, kad ih već nema na TV-u.

DU
Deleted user
17:24 10.11.2009.

profesor tupko ima program,ti boga....ak drugi dijele teniske loptice,i to je bolje od njegovog \'programa\'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije