Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULJANIK i 3. MAJ

Grbin i Beljak: Odgoda stečaja je neprihvatljiva, ako joj je svrha da pogoduje vladajućima

Peđa Grbin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
03.05.2019.
u 12:05

"Pretvorili smo se u državu kojoj je jedini cilj da HDZ ostane što dulje na vlasti."

Vijest o još jednoj odgodi stečaja u Uljaniku nije pretjerano iznenadila oporbu u Hrvatskom saboru. SDP-ov Peđa Grbin kaže da nikoga ne bi trebala čuditi i ova odgoda kad se zna da su do sada odgođeni svi stečajni postupci.

- Ako postoji i minimalna šansa da se pronađe nekakav partner koji bi bio spreman uložiti i spasiti 3. maj i Uljanik nemam ništa protiv toga da se stečaj odgađa, ali ako je to u svrhu odgađanja odluke do iza izbora kako bi se vladajućima nanijela što manja šteta onda je to potpuno neprihvatljivo - komentira Grbin.

HSS-ov Krešo Beljak kaže da će se odluka donijeti ili tik pred izbore ako to može odgovarati HDZ-u, a ako im rješenje ne odgovara, onda će se odluka donijeti tek nakon europskih izbora.

- Sve u ovoj državi je usmjereno na način koji odgovara HDZ-u. Zato imamo ovako dugačku kampanju za europske izbore, jer to odgovara HDZ-u. Hoće li biti stečaja Uljanika to ovisi o tome kako će to u trenutku odgovarati HDZ-u. Nažalost pretvorili smo se u državu kojoj je jedini cilj da HDZ ostane što dulje na vlasti - kritizira Beljak.

Komentara 4

Avatar VinkoL
VinkoL
16:02 03.05.2019.

Ma STRAAAŠŠŠNOOO je važno za Hrvatsku i Hrvate kaj vele nekakvi grbini i bljaki. Još samo fali mišljenje pupavca i šešelja... bravo!

DJ
DjD
17:55 03.05.2019.

Gdje naučiše njih dvojica išta o gospodarstvu !?

RI
rimac444
21:05 03.05.2019.

Partijske bitange kao drug pedja nakon što je zločinačka komunjarska partija opljačkalai uništila i brodogradilišta sada bi spriječili da ih spasi HDZ, kao što su činili sve da propadne Agrokor i ne mogu oprostiti HDZ-u što ga je spasio ii spriječio tsunami Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije