Naslovnica Vijesti Hrvatska

Grbin i Beljak: Odgoda stečaja je neprihvatljiva, ako joj je svrha da pogoduje vladajućima

"Pretvorili smo se u državu kojoj je jedini cilj da HDZ ostane što dulje na vlasti."
03. svibnja 2019. u 12:05 4 komentara 479 prikaza
Peđa Grbin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Vijest o još jednoj odgodi stečaja u Uljaniku nije pretjerano iznenadila oporbu u Hrvatskom saboru. SDP-ov Peđa Grbin kaže da nikoga ne bi trebala čuditi i ova odgoda kad se zna da su do sada odgođeni svi stečajni postupci.

Kinezi obišli brodogradilište Uljanik Posrnulo brodogradilište Odgođen stečaj Uljanika d.d., novo ročište 17. svibnja

- Ako postoji i minimalna šansa da se pronađe nekakav partner koji bi bio spreman uložiti i spasiti 3. maj i Uljanik nemam ništa protiv toga da se stečaj odgađa, ali ako je to u svrhu odgađanja odluke do iza izbora kako bi se vladajućima nanijela što manja šteta onda je to potpuno neprihvatljivo - komentira Grbin.

HSS-ov Krešo Beljak kaže da će se odluka donijeti ili tik pred izbore ako to može odgovarati HDZ-u, a ako im rješenje ne odgovara, onda će se odluka donijeti tek nakon europskih izbora.

Kinezi obišli brodogradilište Uljanik Ratko Bošković Kineze u našoj brodogradnji zanimaju znanja i vještine

- Sve u ovoj državi je usmjereno na način koji odgovara HDZ-u. Zato imamo ovako dugačku kampanju za europske izbore, jer to odgovara HDZ-u. Hoće li biti stečaja Uljanika to ovisi o tome kako će to u trenutku odgovarati HDZ-u. Nažalost pretvorili smo se u državu kojoj je jedini cilj da HDZ ostane što dulje na vlasti - kritizira Beljak.

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar VinkoL
  VinkoL:

  Ma STRAAAŠŠŠNOOO je važno za Hrvatsku i Hrvate kaj vele nekakvi grbini i bljaki. Još samo fali mišljenje pupavca i šešelja... bravo!

 • DjD:

  Gdje naučiše njih dvojica išta o gospodarstvu !?

 • rimac444:

  Partijske bitange kao drug pedja nakon što je zločinačka komunjarska partija opljačkalai uništila i brodogradilišta sada bi spriječili da ih spasi HDZ, kao što su činili sve da propadne Agrokor i ne mogu oprostiti HDZ-u što ga je spasio i ... prikaži još!i spriječio tsunami Hrvatske.