Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna snimka

Grbavi kit poklopio par koji se vozio kajakom u kalifornijskom zaljevu

kit
Foto: screenshot/youtube
1/2
16.09.2015.
u 13:53

"Osjećala sam se kao da nas je pogodila lavina ili da je autobus pao na nas", rekla je Charlotte Kinloch (30).

Dvoje britanskih turista zamalo je stradalo nakon što je na njih, dok su se vozili u kajaku, prevrnuo grbavi kit težak 40 tona. Tom Mustil i Charlotte Kinloch pedalirali su zaljevom Monterey u Kaliforniji kad je kit iznenada izronio i prevrnuo se povukavši ih za sobom pod vodu.

Srećom, oboje su ostali neozlijeđeni, jedina šteta je potpuno uništen kajak, piše TelegraphNeobičan događaj kamerom je zabilježio slučajni prolaznik.

"Osjećala  sam se kao da nas je pogodila lavina ili da je autobus pao na nas", rekla je Charlotte Kinloch (30). Njezin partner još uvijek ne može vjerovati što su preživjeli.

"Sjećam se kad smo izronili na površinu, da sam se pitao kako to da još nisam mrtav.Bio sam iznenađen što sam živ i tada sam vidio Charlotte pa sam pomislio kako to da niti ona nije mrtva", ispričao je Tom Mustill (31).

>> Nevjerojatna snimka: Pas brutalno napao dječaka, spasila ga – mačka!

Komentara 1

IB
istina_boli
23:03 16.09.2015.

Njezan kit, samo ih je smocio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije