Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi transparent

Građanska akcija: Jaco, može li i Drobac doći u "tvoj" stan?

Građanska akcija: Jaco može li i Drobac doći u \"tvoj\" stan? (1)
Foto: Građanska akcija
1/5
14.09.2011.
u 12:13

Članovi udruge reagirali su na jučerašnju izjavu Jadranke Kosor koja je pozvala novinare u svoj stan.

Članovi nevladine organizacije Građanska akcija danas su na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma postavili transparent s tekstom "Jaco, može li i Drobac doći u "tvoj" stan?".

Riječ je o reakciji na jučerašnju HDZ-ovu konferenciju za novinare na kojoj je premijerka Jadranka Kosor pozvala javnost da uđe u njezin stan kako bi se provjerilo stanje njezine imovine. Transparent Građanske akcije upućuje na slučaj braće Mome i Branislava Dropca, koji su 1995. godine iseljeni iz stana u koji se poslije uselila premijerka Kosor.

Podsjetimo, Građanska akcija jučer je organizirala sličan performans ispred središnjice HDZ-a na istom trgu. Aktivisti Građanske akcije tada su premijerki Kosor darovali školjku s natpisom "Vidjevši suze u Jacinim očima kad je doznala da svakoj bajci dođe kraj".

Komentara 130

OB
-obrisani-
14:26 14.09.2011.

14.09.2011. u 14:22h monatmai je napisao/la: \"koji su 1995.godine iseljeni iz stana\"novinaru zaboravijo si reci da su braca Drobac izbaceni iz stana na ulicu,da bih se danasnja premijerka uselila,jer su druge nacionalnosti,a kad nestane takvih,ondacemo mi Hrvati doci na red izbacivanja. ........................ Ti nemaš pojma o čemu pričaš. Stari drobac nije živio u SVOM stanu od preko 100 kvadrata. Malđi drobci su dobili zamjenski stan. I nisu \"izbačeni\" zbog druge nacionalnosti. zadnji put je drobac kukao kao ne može plaćati režije ni za manji stan koji je dobio. Jel i za to kriva Hrvatska? Dok im je stari ratovao protiv HR oni su čuvali stančinu ne bi li se stari vratio. U Izraelu osumnjičenom za terorizam bagerom sravne kuću, a drobac i dalje živi u Zagrebu i nitko ga ne dira.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
22:50 14.09.2011.

beo-građanska akcija

BU
budisvoj
13:24 14.09.2011.

Mogli bi sa ovim tablama obići i 3 stana od pok.Račana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije