Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor kuću gradi

Grad i HSS zajedno će ulagati u nužnu obnovu Hrvatskog doma

'09.02.2011. Karlovac - Bozidar Pankretic i Josip Friscic na potpisivanju aneksa ugovora o obnovi Hrvatskog doma. Hrvatski dom na koncesiju od grada Karlovca je dobila stranka HSS. Ugovor su potpisali
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
09.02.2011.
u 16:52

Potpisnici su ugovora gradonačelnik Karlovca Damir Jelić i predsjednik HSS-a Josip Friščić

- Hrvatski će dom biti obnovljen uz pomoć sredstava EU te Ministarstva regionalnog razvoja, kazao je Božidar Pankretić, resorni ministar, na potpisivanju aneksa ugovora kojim je omogućena brža obnova doma. Potpisnici ugovora, gradonačelnik Damir Jelić i predsjednik HSS-a Josip Friščić, obvezali su se da će zajedno odlučivati kome će i za koje projekte biti iznajmljen najveći dio objekta.

HSS, koji je dom dobio u koncesiju na 99 godina, koristit će svoje prostorije za rad, dok će ostatak zgrade biti uređen kao kulturni centar s poduzetničkim inkubatorom koji će koristiti mladi. Jelić je rekao da će ove godine za projektni zadatak i statiku potrošiti 1,5 milijuna kuna.

Komentara 1

DU
Durex
17:55 09.02.2011.

Katastrofa...ako sam dobro razumio naravno! Uređuje se Hrvatski dom a financirat će se iz sredstava EU i Ministarstva regionalnog razvoja...potpisuje se Ugovor o uređenju i onda neki predsjednik stranke dolazi na takvo nešto... Pa ako je HSS već to dobio u koncesiju zašto onda nije u koncesiju ugrađeno i da će oni to platiti a ne dobiju konciju, mi (porezni obveznici) i EU to plate a predsjednik HSS-a se uz sve to slika???!!! Kao, njemu se treba zahvaliti? Pa neka zahvale 4 i pol milijuna stanovnika Hrvatske na tome a ne njemu!!! Nadam se samo da će možda netko iz večernjeg ovo i pročitati pa ili mi pojasniti ili napisati kako stvari zaista i stoje...mi plaćamo a HSS se slika i koristi! Pa to nema nigdje zaista!!! Pitam se samo kad bi bilo tko od vas iznajmio svoj stan i onda uložio još i novce u njegovo uređenje nakon toga i da onda taj najmoprimac se okolo hvali i slika kako je eto on zaslužan za to...??? Pa jel to logika???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije