Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU

Gori u Londonu: Zapalio se stan na dvadesetom katu nebodera, jedna žena ozlijeđena

Twitter screenshot
12.10.2021.
u 22:59

U međuvremenu je požar stavljen pod kontrolu, no uzrok još nije poznat

U Londonu je večeras oko 20 sati došlo do velikog požara u neboderu, a vatrogasne postrojbe su na terenu. Jednu su ženu zbrinuli djelatnici Hitne pomoći jer je udahnula previše dima, no još nije poznat točan broj ozlijeđenih. 

Najmanje 70 vatrogasaca trenutno se bori s vatrom koja je u potpunosti progutala stan na dvadesetom katu, prenosi Metro.

- Vatrogasna ekipa se po dolasku na dojavu suočila s jako puno dima koji je izlazio iz stana u zgradi. Bilo je i jako puno plamena zbog čega je velik broj građana nazvao vatrogasce, kazao je zapovjednik Pete Johnson. 

U međuvremenu je požar stavljen pod kontrolu, no uzrok još nije poznat. Brojne prometnice u blizini su zatvorene za promet.

>> VIDEO Pogledajte snimku potresa u Grčkoj: Ljudi pobjegli na ulice, srušila se i crkva...


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije