Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje

Glavaš demantirao napise o pokušaju podmićivanja sudaca

glavaš
Arhiva VL
03.09.2010.
u 16:36

Glavaš je demantirao i povezanost sa Šeksom i Mesićem rekavši da se s Mesićem zadnji put vidio 2009. kada je gostovao na otvaranju ugostiteljske škole u Osijeku dok je od posljednjeg susreta sa Šeksom prošlo mnogo više.

Branimir Glavaš reagirao je na tekst objavljen 3. rujna u Večernjem listu u kojem se navodi da je spas od služenja zatvorske kazne pokušao potražiti kod Mesića, Šeksa i Pašalića. U priopćenju za javnost Glavaš navode iz teksta naziva "običnim trabunjanjem, tj. konfabulacijama".

- Najenergičnije odbacujem tvrdnje iznesene i u Večernjem listu i u svim drugim medijima koji posljednjih dana bombardiraju javnost o mojoj umiješanosti u nekakvu aferu nazvanu kodnim imenom "Glavaš gate". To je nastavak moga medijskog sotoniziranja s ciljem daljnjeg pritiska na Ustavni sud RH kao i pritiska na pravosudna tijela Bosne i Hercegovine - napisao je Glavaš.

Glavaš je demantirao i bilo kakvu povezanost sa Šeksom i Mesićem rekavši da se s Mesićem zadnji put vidio 2009. kada je gostovao na otvaranju ugostiteljske škole u Osijeku dok je od posljednjeg susreta sa Šeksom prošlo mnogo više.

- S bivšim prijateljem i političkim istomišljenikom Vladimirom Šeksom zadnji put sam se čuo telefonom večer uoči moga izbacivanja iz HDZ-a (20. travnja 2005.), kada je na moj telefonski poziv odgovorio, citiram "Na sastanku sam, javit ću ti se kasnije". I dan danas, nakon punih pet godina i pet mjeseci još uvijek očekujem taj telefonski poziv bivšeg prijatelja.

Glavaš negira povezanost i s Dragom Tadićem, s kojim se posljednji put čuo u ožujku, a razgovarali su o građevinskim projektima u Osijeku.

Još je jednom ponovio da se nad njim provodi politički progon, a tezu je potkrijepio priopćenjem sa sastanka Milorada Pupovca i tadašnjeg direktora Odjela za južnu i srednju Europu u SAD-u Charlesa L. Englishema u kojem se navodi zabrinutost SAD-a prisutnošću osoba poput Branimira Glavaša u vrhu hrvatske vlasti.

Svoje priopćenje za medije Glavaš je zaključio rečenicom:

- Kada politika ulazi kroz vrata sudnice, pravda izlazi kroz prozor.

Komentara 17

FR
franc
21:41 03.09.2010.

General Glavaš je u pravu : pravomoćno osuđenim ratnim zločincima je ispod časti podmićivati suce!

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
00:42 04.09.2010.

Tog Glavasa treba glogovim kolcem pribiti za vrata ++++++++

OB
-obrisani-
17:30 03.09.2010.

Glavaš demantirao napise o pokušaju podmićivanja sudaca i potvrdio da je on ustvari samo njima htio nešto dati kako bi mu zauzvrat pomogli sve u skladu sa navikama u svome balkanskom zavičaju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije