Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
egzorcizam u hrvata

Fra Smiljan: Ne javlja vam se baka s onog svijeta, to su zli duhovi

'30.10.2012., Zagreb - Dr. fra Smiljan Dragan Kozul, jedan od najpoznatijih hrvatskih egzorcista, voditelj Pokreta krunice za obracenje i mir.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
31.10.2012.
u 19:30

Egzorcizam: Od stotinu osoba koje mi se obrate, dvije ili tri imaju doista potrebu za molitvom egzorcizma, kaže fra Smiljan Kožul

– Ako je duša koju se zaziva pravedna, ona se ne javlja. Ako je netko samo jednom zazivao duhove, čitav život može imati teškoća! – upozorava fra Smiljan Dragan Kožul.

– Duhovna stvarnost postoji i prema tome mi možemo komunicirati s tom duhovnom stvarnošću – kaže fra Smiljan te ističe da molitve egzorcizma može moliti samo svećenik uz dozvolu biskupa. 

Cijeli razgovor s najpoznatijim hrvatskim egzorcistom pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili OVDJE!

Komentara 44

HR
HrvojeHorvatincic
23:39 31.10.2012.

Bože moj šta se ovo događa, obitelji se razaraju zbog novca pohlepe požude, domovinu nam objesiše kao lopova heroje zatvoriše po zatvorima, ostaješ samo ti Isuse ti kojemu se molimo i koji ćeš nas i kroz dolinu smrti provesti jer utjeha si u ovim teškim vremenima...

OB
-obrisani-
19:44 31.10.2012.

Babaroge, zatvarajte prozore..

QW
qwerty
19:54 31.10.2012.

pa ovo je preludo, pa kud ide taj svijet. tehnologija, znanost u 21. i 22. stoljece a ljude je ova mantijaška bagra i pohlepni politicari vratila u srednji vijek. grozno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije