Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Filmska potjera za vozačem BMW-a: Htio pregaziti policajca, pucali mu u gume, no uspio je pobjeći

Potjera u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
28.11.2018.
u 09:55

Policajci su prišli vozilu, izdali zapovijed vozaču da otvori vrata i izađe, nakon čega se vozač oglušio o više izdanih zapovijedi te pokrenuo vozilo, pri čemu je najprije udario u susjedno parkirano vozilo, a potom nastavio vožnju

Sinoć oko 21 sat u ulici Hrvatskog Sabora u Zadru nepoznati vozač na benzinskoj postaji natočio je gorivo nakon čega se udaljio vozilom marke BMV.  Ubrzo nakon toga oko 21.50 sati u ulici Put Gumlina u Zadru nepoznata osoba provalila je u skladište obrta. Zatekao ju je član obitelji vlasnika pa se udaljila vozilom s mjesta događaja.

Postupajući po navedenim dojavama, policijski službenici poslije 23 sata u neposrednoj blizini trgovine u ulici Put Gaja u Zadru uočili su parkirano vozilo marke BMW (PŽ). 

Pogledajte video: Pucnjava na automobil u Zadru nakon što je vozač pokušao pregaziti policajca

Policajci su prišli vozilu, izdali zapovijed vozaču da otvori vrata i izađe, nakon čega se vozač oglušio o više izdanih zapovijedi te pokrenuo vozilo, pri čemu je najprije udario u susjedno parkirano vozilo, a potom nastavio vožnju. 

Krećući se vozilom, krenuo je prema policijskom službeniku koji je izbjegao udarac automobila tako da je skočio preko zida, a vozač je udario u zid i nastavio vožnju. Kako se vozač unatoč upozorenjima i dalje nije zaustavljao, policijski službenici uporabili su vatreno oružje, pucajući u pneumatike vozila, međutim vozač je i dalje nastavio vožnju do gradskog predjela Melada, gdje je napustio oštećeno vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu – istaknuli su iz zadarske policije.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg se poduzima očevid na mjestu događaja i traje intenzivna potraga za vozačem. 

Pogledajte video: Ovo su crne prometne točke u Zagrebu i okolici

 

Ključne riječi

Komentara 38

OB
ObrenM
11:12 28.11.2018.

Zasto policija nije pucala u njega kada je zelio uboto policajca?

LI
liliZG
10:50 28.11.2018.

katastrofa od članka, iz njega nije jasno dal je taj koji je natankao gorivo , provalio u obrt i poslije bježao isti čovjek ili se tu radi o različitim počiniteljima, strahota od članka...

AA
AAAAAA
11:53 28.11.2018.

nepismen "članak" do zla Boga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije