Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ŽIVOTOPIS POVJERLJIV PODATAK?

Elitni gardist NATO-ov čovjek za obranu istoka: HV u Mađarsku šalje najprije 70 te iduće godine 150 vojnika

29.06.2022.
u 22:22

Ideja o osnivanju tog zapovjedništva stara je nekoliko godina, osmislili su je Mađari, a prije otprilike tri i pol godine toj se zamisli priključila i Hrvatska, čiji je tadašnji ministar obrane Damir Krstičević potpisao sa svojim mađarskim kolegom sporazum o osnivanju tog zapovjedništva. Hrvatska se javnost zainteresirala za diviziju Centar, naravno, zbog ovih dana plasirane vijesti da će NATO znatno ojačati, na čak 300 tisuća vojnika, snage visoke borbene pripravnosti, uz što je slijedila izjava nakon NATO-ova summita u Madridu, da će na istok, dakle u područje u blizini ukrajinsko-bjelorusko-ruske granice, biti odaslano mnogo borbenih postrojba njegovih članica

Komentara 12

JU
Jullio
23:08 29.06.2022.

U današnje vrijeme, u današnjem kontekstu ići ratovati u Ukrajinu? To može samo - da ne kažem kakav čovjek. Majko mila. 🤦🏻‍♂️ Ali dobro, ljudi polako otvaraju oči, o da, otvaraju ih.

MA
marmelada
23:26 29.06.2022.

Ponavljanje povijesti, po tko zna koji put. Ako ništa ne učimo iz prošlosti i srljamo u iste pogreške onda to ciljano radimo prema nečijem planu.

MA
MarioM2103
19:12 30.06.2022.

Hrvati su oduvijek manje-više ratovali za druge,a za svoju slobodu se izborili sami....pametnome dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?