Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Glogoški:

'Spavam u Sheratonu. Prihvatio sam ponudu Matićeve zamjenice'

Đuro Glogoški
Foto: Borna Filić/PIXSELL
08.04.2015.
u 22:03

Vesna Nađ u samom je početku ponudila 100-postotnim invalidima prve skupine da odu spavati u hotel i ja sam to sad prihvatio, rekao je Glogoški

Šef Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški nedavno je napustio kuću u Zaprešiću gdje je spavao tijekom prosvjeda branitelja. Novinari su ga u Požegi, gdje je sudjelovao na tribini o problemima branitelja, pitali gdje sada spava.

– U hotelu Sheraton. Gospođa Vesna Nađ (zamjenica ministra branitelja) u samom je početku ponudila 100-postotnim invalidima prve skupine da odu spavati u hotel i ja sam to sad prihvatio – rekao je Glogoški, prenosi 034portal.hr.

Na novinarski upit što će učiniti ako im Vlada isključi i električnu energiju Glogoški je odgovorio da za to već imaju rješenje kao što su imali rješenje za sve i 1991. godine te da ih takvo što ne bi iznenadilo. Poručio je da će prosvjedovati do ispunjenja zahtjeva, pa i nakon izbora ako bude potrebno.

>> Klemm: Glogoški se iz kuće u Zaprešiću iselio još prije Uskrsa

>> Bojan Glavašević: Ne bih želio da Đuro Glogoški doživi sudbinu Mirka Čondića

Komentara 228

DK
dr kaunda
22:59 08.04.2015.

koji licemjer kako ga nije sramota ako vec prosvjeduje nek spava u satoru a ne u seratonu uz sav taj prsut i dobru klopu,kladionica u blizini i ugodan smjestaj moze se izdrzati par godina a svaki mjesec padne dobra lova domoljub nema sta kao i njegov sef drug karamarko tj garavi

Avatar malina385
malina385
22:52 08.04.2015.

On je svoj obraz davno pogazio.

RO
rodjo123
23:02 08.04.2015.

kako ga nije sramota, ljudi nemaju sta jesti, a majstor se preserava u Sheratonu za 1100kn po danu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije