Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon modela POS+

Država iznajmljuje stanove u Sopnici za 20 kuna po kvadratu!

'28.12.2008., Zagreb - Stanovi u zgradama u stambenom naselje Sopnica-Jelkovec u Sesvetama.  Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list'
Željko Hladika/PIXSELL
16.05.2013.
u 12:59

Stanovi se iznajmljuju po 20 kuna po četvornom metru plus režije. Svi građani imaju mogućnost javiti se i ući u projekt iznajmljivanja, kazala je ministrica Mrak Taritaš.

Ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš izvijestila je danas da je objavljen pravilnik kojim se propisuju pravila i uvjeti iznajmljivanja stanova u zagrebačkoj Sopnici, u kojoj država u vlasništvu ima oko 80 stanova, javljaju 24sata.

– Stanovi se iznajmljuju po 20 kuna po četvornom metru plus režije. Svi građani imaju mogućnost javiti se i ući u projekt iznajmljivanja. Nakon nekog vremena taj projekt nudi mogućnost da im, odluče li otkupiti taj stan, najam ulazi u ratu za otkup stana – rekla je ministrica i dodala da bi se stanovi po istom modelu na drugim lokacijama mogli iznajmljivati samo ako država postane vlasnik tih stanova.

>>Kako olakšati kupnju stana? Evo novog modela uz pomoć države

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije