Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pun ljudskih kostura

Drveni brodić s raspadnutim tijelima plutao kraj Japana

japan,brodic lesevi (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
29.11.2012.
u 15:38

Brod je s izblijedjelim korejskim oznakama pronađen u iznimno oštećenom stanju, a zasad se ne zna koliko je točno vremena plutao morem

Mali drveni brod pun raspadnutih ljudskih leševa uočen je u srijedu ujutro kako pluta pokraj obala japanskog otoka Sado.

CNN navodi da je brod s izblijedjelim korejskim oznakama pronađen u iznimno oštećenom stanju te da se zasad ne zna koliko je točno vremena plutao morem. Dok lokalni mediji špekuliraju da je na brodu zatečeno pet leševa, policija takve navode nije željela potvrditi. Otkrila je da su sva trupla bila u tolikom stupnju raspadanja da su ostale samo kosti.

>>Leševi i dalje plutaju u moru oko Splita, pronađen još jedan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije