Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Leševi i dalje plutaju u moru oko Splita, pronađen još jedan

leš,policija (1)
Tino Jurić/PIXSELL
07.11.2012.
u 09:42

U razmaku od 10 sati pronađena su dva muška tijela. Policija još ne sumnja da su smrti nasilne, ali više će se znati nakon obdukcije

Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u srijedu oko šest sati u moru na Matejušci, nedaleko od splitske rive. Tijelo još uvijek nije identificirano i poslano je na Odjel patologije gdje će se utvrditi uzrok smrti. Prema prvim informacijama, policija nije pronašla tragove nasilne smrti. Sumnja se da se utopio. Neslužbeno, kod mrtvog muškarca pronađeni su osobni dokumenti, točnije osobna iskaznica na ime 63-godišnjaka iz Slavonskog Broda. Međutim, još nije utvrđeno da li je to zaista on.

Ovo je već drugi leš pronađen u moru u razmaku od 10-ak sati. U utorak oko 20. 30 sati u lučici Zenta, ispred jednog restorana, otkriveno je tijelo u moru. Kako je upravo na tom mjestu prije nekoliko tjedana pronađeno raskomadano tijelo muškarca čiji identitet policiaj još nije otkrila,  na teren je izašao veći broj policijskih istražitelja kao i zamjenik državnog odvjetnika. No, tragova nasilne smrti nema, a muškarac je vrlo brzo i identificiran. Riječ je o 51-godišnjem Splićaninu kojega su prepoznali članovi obitelji. Uzrok smrti utvrdit će patolog, a neslužbena verzija priče je da je riječ o suicidu. Navodno je već neko vrijeme prijetio kako će se ubiti.

>> Objavljen fotorobot muškarca čiji su dijelovi pronađeni u Splitu

Ključne riječi

Komentara 35

M3
Miške 3
10:04 07.11.2012.

Koji je to vrag s tim Splitom? Jedno zlo za drugim.

CA
capronza
10:49 07.11.2012.

U Splitu je Jack trbosjek na djelu.

KA
karambita
09:53 07.11.2012.

Sa novim porezima i neimastinom, biti ce jos leseva po moru, rijekama i planinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije