Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno ubojstvo

Drugi scenarij: Je li Jasmina ubijena u šupi pa prenesena u kuću?

Palovec: Policija obavila pretres kuće i okruženja kuće obitelji Dominić
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/9
25.02.2019.
u 20:39

Policija je tijekom prošlotjednog pretresa osim kuće, u kojoj je i dalje obitelj, zapečatila i malu šupu iza kuće, odakle su uzimali i dokaze

Policija pokušava rekonstruirati dva scenarija ubojstva Jasmine Dominić, za što se sumnjiči njezinu sestru Smiljanu Srnec. Jedan je da je ubijena u kući u Palovcu pa ju je ubojica ubacio u zamrzivač, što se dosad smatralo najvjerojatnijom opcijom.

Međutim, nakon iskaza vatrogasaca, koji su zbog poplava micali škrinju u kojoj je tijelo pronađeno, vrlo je lako moguće i da je 23-godišnja studentica 2000. godine ubijena upravo u šupi iza kuće i tamo ubačena u zamrzivač, pa pet godina poslije zbog poplava premještena u kuću, pišu 24 sata.

Pogledajte video pretresa:

Policija je tijekom prošlotjednog pretresa osim kuće, u kojoj je i dalje obitelj, zapečatila i malu šupu iza kuće, odakle su uzimali i dokaze. Tražilo se oružje kojim je ubijena Jasmina, kao i bilo kakav dokaz da je ubijena upravo u šupi.

Kad je škrinja još bila u šupi otac sestara Martin Dominić (koji je preminuo prije šest godina) bio je još živ i pretpostavlja se, prema pisanju 24 sata, da je najviše koristio tu šupu jer je bio tesar i građevinac te je tamo vrlo vjerojatno držao sav alat. Istražitelje muči pitanje je li moguće da je godinama prolazio pored škrinje u kojoj je bila njegova kći i da je nikad nije otvorio i zapitao se što je unutra. 

Pogledajte izjave susjeda:

Ključne riječi

Komentara 11

AM
Axis Mundi
22:46 25.02.2019.

Nije mi jasno zašto se 19 godina kasnije očekuje da je moguće naći predmet kojim je navodno ubijena Jasmina. Jeste da je ovdje sve čudno i patološki obojeno, ali sumnjam da je ubojica čuvao kao relikviju i predmet kojim je nekog zatukao. Doduše, svašta je moguće...

BR
Bret
21:36 25.02.2019.

Vatrogasci su premiještali škrinju- a tko može dokazati da je u to vrijeme u škrinji bilo i truplo? Nitko.

DU
Deleted user
00:42 26.02.2019.

Ubojstvo i samo čuvanje tijela punih 19 g je već veliko sranje... još veća glupost je da mi pokušavamo shvatiti zbog čega i kako su luđaci napravili što su napravili.....ja bih cijelu škrinju bacio u Dravu, ne bih je mogao gledati ni jedan dan a kamoli tolike godine......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije