Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U BOLNICI

Drama u Zagorju: Pokušao pregaziti više ljudi ispred lokala pa ga pretukli

Rijeka: Pljačka Fininog kombija  u ZTC-ovoj garaži za dostavu
Nel Pavletic/PIXSELL
04.12.2022.
u 12:49

Do incidenta je došlo oko 3.20 sati u ulici Pešćenka, kada je mladić ušao u svoj osobni automobil marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka te njime namjerno pokušao naletjeti na nekoliko osoba

Prava drama odvila se sinoć u Poljanici Bistranskoj u općini Bistra kod Zagreba, kada je 25-godišnjak pokušao pregaziti nekoliko osoba ispred ugostiteljskog objekta.

Kako je izvijestila jutros zagrebačka policija, do incidenta je došlo oko 3.20 sati u ulici Pešćenka, kada je mladić ušao u svoj osobni automobil marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka te njime namjerno pokušao naletjeti na nekoliko osoba, u čemu nije uspio.

''Naime, njegovom automobilu potom je prišlo više osoba koje su ga izvukle iz vozila i zatim ga tjelesno napale pri čemu je teško ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, a kriminalističko istraživanje je u tijeku'', navode iz policije.

>> VIDEO Amerikanci pokazali novo moćno nuklearno oružje, pogledajte kako izgleda

 

Komentara 17

BR
Brko6
12:54 04.12.2022.

Bravo mještani.

LA
lajh1985
15:36 04.12.2022.

Hoce to na narodnjacima

CH
chawka
13:17 04.12.2022.

To nije Zagorje, nepismeno novinarstvo, prakticki predgradje Zagreba ili Zapresica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije