Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Postavljala metalne šipke na polju jednog poljoprivrednika. Sada joj prijeti do dvije godine zatvora

Berba kukuruza kombajnom
Damir Spehar/PIXSELL
04.12.2022.
u 09:09

Tijekom berbe došlo je do višestrukog oštećenja mehanizma priključnog adaptera na kombajnu muškarca

Zato što je vezicama pričvrstila metalnu šipku za stabiljku kukuruza u polju 32-godišnjaka, hrvatskog državljanki (46) sada prijeti i do dvije godine zatvora. Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podignulo je optužnicu protiv 46-godišnjakinje, i to zbog oštećenja tuđe stvari.

U optužnici stoji kako je još točno neutvrđenog dana tijekom 2020. pa sve do studenog iste godine u Svetom Petru Orehovcu, na poljoprivrednoj površini u vlasništvu jednog oštećenika, vezicama pričvrstila metalnu šipku za stabiljku kukuruza.

Tijekom berbe došlo je do višestrukog oštećenja mehanizma priključnog adaptera na kombajnu muškarca.

Kako je ranije izvještavao Podravski list, sumnja se da je na polju nedaleko od Piškovca postavljala metalne šipke, što je tijekom berbe 3. studenog oštetilo kombajn. Stabiljka kukuruza s metalnom šipkom uvukla se u prednji dio kombajna, što je izazvalo štetu vlasniku od 10.000 kuna. 

>> VIDEO Na splitskom Peristilu muškarci ponovno kleče i mole krunicu da postanu duhovni autoriteti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije