Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVRŠENA ISTRAGA

Policija stala na kraj serijskom lopovu u Zadru: Krao od torbica do kamena za dekoraciju

Duesseldorf: Akcijom Open your eyes, close your purse upozorava se na oprez protiv kra?a
Federico Gambarini/DPA
04.12.2022.
u 11:27

Sumnjiči ga se da je 04. veljače 2022. godine oko 06.20 sati na Velom Ižu, maskiran s leđa prišao 50-godišnjakinji te je odgurnuo i iz ruke joj pokušao otuđiti torbicu koju je nosila, u čemu nije uspio nakon čega se udaljio.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio više imovinskih kaznenih djela.

Sumnjiči ga se da je 04. veljače 2022. godine oko 06.20 sati na Velom Ižu, maskiran s leđa prišao 50-godišnjakinji te je odgurnuo i iz ruke joj pokušao otuđiti torbicu koju je nosila, u čemu nije uspio nakon čega se udaljio.

Nadalje, nastavkom kriminalističkog istraživanja provedenog 15. veljače 2022. godine, sumnjiči ga se da je zajedno s osumnjičenim 42-godišnjim hrvatskim državljaninom počinio krađu jet-ski plovila u veljači ove godine na Velom Ižu.

Također ga se sumnjiči da je tijekom ožujka na području Zemunika s gradilišta otuđio oko 100 m2 dekorativnog kamena te opremu za filtraciju bazena, u vlasništvu dva hrvatska državljanina u dobi od 47 i 43 godina koje je oštetio za iznos veći od 75 tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog 28-godišnjeg hrvatskog državljanina, nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Razbojništvo u pokušaju i dva kaznena djela Krađa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cantor
Cantor
11:51 04.12.2022.

I sada će isti dobiti besplatni smještaj na račun poreznih obveznika dok ga uskoro ne puste van da može nastaviti sa svojom rabotom. Umjesto da prisilnim radom otplati sve oštećene....

DU
Deleted user
12:38 04.12.2022.

Muda i... na panj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije