Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni odmor

Dožupan sprema drva za zimu ili je u klijeti

'ferekjambrek_nnn_zag_270710'
Foto: ''
1/6
28.07.2010.
u 15:45

Pjevačica Gordana Ivanjek još je poslovno zauzeta, ali raduje se skorom odlasku u Njemačku, gdje će uz nastupe pronaći i malo vremena za šoping

Pitali smo poznate zagorske gospodarstvenike, političare i osobe iz društvenog života gdje će i kako provesti godišnji odmor ovoga ljeta. I dok se neki već brčkaju u moru te uživaju u suncu i kupanju, neki se još kupaju u znoju svom na radnim mjestima.

Sprema drva za zimu

Jedan od njih je i Anđelko Ferek Jambrek, dožupan za gospodarstvo, koji će na kratki odmor tek potkraj kolovoza ili početkom rujna.

– Tako smo se dogovorili u Županiji. Uvijek netko tijekom ljeta mora biti na radnome mjestu jer posla ima puno – kaže dožupan Ferek Jambrek, koji sebi od teških gospodarskih tema da malo oduška tijekom vikenda, kada ode u klijet ili se bavi drugim poslovima, primjerice, sprema drva za zimu. S obitelji će potkraj ljeta na pet dana negdje na jug, a nada se da će ih vrijeme poslužiti. Kratki predah od brojnih nezaposlenih Zagoraca uzet će si i Mirjana Jurman, pročelnica Zavoda za zapošljavanje područne službe u Krapini.

– Otići ću na more na nekoliko dana jer početkom jeseni čekaju me nove aktivnosti i provođenje novih mjera povezano uz nezaposlene – rekla nam je Mirjana Jurman. Saborski zastupnik Milivoj Škvorc još nema planova za ljetni odmor.

– Imam puno posla i stranačkih obveza. Kao saborski zastupnik bit ću na obilježavanju Oluje u Kninu te na Alki u Sinju. Tek nakon toga uzet ću nekoliko dana godišnjeg i s obitelji otići na jug – rekao nam je Škvorc.

Glazbenik Siniša Miklaužić odmara se u okolici Zadra s obitelji i društvom, a za dan, dva zbog poslovnih obveza vraća se kući.

– Radim na novim glazbenim projektima pa sam stalno u pokretu. Mogu reći da ovaj godišnji odmor neću provesti u komadu – kaže Siniša.

Njegova kolegica pjevačica Gordana Ivanjek još je poslovno zauzeta, ali raduje se skorom odlasku u München, gdje će nastupiti s grupom Lira, no vjeruje da će naći i malo vremena za šoping. A kada se vrati iz Njemačke, kreće na odmor u Vodice, gdje će guštati s dragom osobom i napuniti baterije za nove festivale koji je očekuju na jesen.

Ljepši dio prošao

Novinar Drago Kozina jedini je od naših sugovornika već bio na godišnjem odmoru.

– Ljepši dio je prošao, na otoku Čiovu bio sam sa suprugom i napunio baterije. Još nekoliko dana odmarat ću se kod kuće, a nakon toga opet u svijet novinarstva – rekao nam je kolega Drago.

 Župan Siniša Hajdaš Dončić odmara se negdje na Jadranu s obitelji. Nikome od svojih bližih suradnika nije otkrio gdje se odmara pa kako bi onda novinarima. Ivan Hanžek, gradonačelnik Zaboka i saborski zastupnik, rekao nam je da na polugodišnjem odmoru malo radi, a u slobodno vrijeme bavi se poljoprivredno-tehničkim poslovima kod kuće i uživa u društvu unuka. – Nemam vikendicu na moru ni brod i više sam za aktivni odmor. Produljeni vikend iskoristit će za posjet rodbini na moru – kaže Hanžek. Josip Horvat, gradonačelnik Krapine, ni ove godine neće na godišnji.

Komentara 1

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
22:10 29.07.2010.

Koga je briga za bandu.Dok oni ljetuju Zagorci krepavaju po raznim grabama,jer nema hitne,branika........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije