Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Specijal Hrvati i Amerika

Doznajte zanimljive te neke dosad nepoznate podatke, impresivne brojke, ali i napete životne priče o Hrvatima na sjevernoameričkom kontinentu

Hrvati i Amerika
Foto: Wikimedia Commons
1/2
12.08.2022.
u 10:44

U utorak 16. kolovoza uz Večernji list potražite specijal Hrvati i Amerikanci.

Zanimljive te neke dosad nepoznate podatke, impresivne brojke, ali i napete životne priče o Hrvatima na sjevernoameričkom kontinentu donosi specijal u izdanju Večernjeg lista imena Hrvati i Amerika.

Novinari i stručnjaci kroz 20-ak tema na 132 stranice vode čitatelje kroz povijest odnosa između ove dvije zemlje od samih početaka do današnjih dana te donose priče o tome da su Hrvati među prvima priznali SAD, kako su otvorili najstariji restoran u Kaliforniji, zašto su onamo odlazili i čime su se bavili, kakav su utjecaj ostvarili, po čemu su bili poznati...

Paket Večernjaka i specijalnog magazina potražite na kioscima 16. kolovoza po cijeni od 17 kn.

Idućeg utorka 23. kolovoza uz Večernji list potražite još jedan u nizu Večernjakovih ljetnih specijala -  Nikola Šubić Zrinski.

Požurite na kioske!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije