Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Loboru

Dopredsjednik mladeži HDZ-a prijetio i pozivao na fizički sukob

Miroslav Smetiško
Facebook
12.05.2013.
u 21:06

Miroslav Smetiško, dopredsjednik mladeži HDZ-a Hrvatske, nakon što je razderao nekoliko plakata nezavisnog kandidata za načelnika općine Lobor Željka Jajtića, provocirao je osobe koje su lijepile plakate te ih pozivao na fizički sukob.

Miroslav Smetiško, dopredsjednik mladeži HDZ-a Hrvatske i sin aktualnog načelnika Lobora Andrije Smetiška (HDZ), nakon što je razderao nekoliko plakata nezavisnog kandidata za načelnika općine Lobor Željka Jajtića, provocirao je osobe koje su lijepile plakate te ih pozivao na fizički sukob i svojim tijelom i prijetnjama spriječio nastavak plakatiranja, javlja zagorski portal zagorje.com. Incident se dogodio u Velikoj Petrovagorskoj, a Žaljko Jajtić se na svojoj Facebook-stranici oštro osvrnuo na taj čin Miroslava Smetiška te odlučio čitav slučaj prijaviti DIP-u.

– Miroslav Smetiško dopredsjednik je mladeži HDZ-a Hrvatske, no nije poznato koje su njegove pobude i ideali te smatram da takvo neprimjereno ponašanje mora biti sankcionirano. Zato sam odlučio cijeli slučaj prijaviti DIP-u, od kojeg očekujem da poduzme daljnje korake vezano za ovaj slučaj. Najoštrije osuđujem svaki oblik nasilja i pokušaje zastrašivanja. Napominjem da sam nezavisni kandidat za načelnika općine Lobor te imam puno simpatizera i prijatelja u svim strankama koje postoje na području općine Lobor, stoga nikako ne mogu razumjeti ovakav ispad Miroslava Smetiška, bacc. oec, dopredsjednika mladeži HDZ-a naše lijepe Hrvatske koji bi se trebao sasvim suprotno ponašati, znati što je to demokracija i pravo na drugo mišljenje – napisao je na svom Facebook-zidu Željko Jajtić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije