Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALUTNI RAT

Dolar guši sve valute: Britanska i njemačka ekonomija na koljenima

03.10.2022.
u 06:25

Britanska i njemačka ekonomija su na koljenima, funta i euro postali su 'funny money', pa dolar može dobiti konkurenciju samo iz nekih azijskih ekonomija

Ključne riječi

Komentara 99

TE
Teig1
06:39 03.10.2022.

Nažalost Njemci su dobro nasjeli, nepita se njih više da ili ne za jeftini plin iz Rusije. Kratko rečeno, nalazimo se u gospodarskome ratu i opet Evropljani vuku kraći kraj. Nažalost vodi nas teta Ursula koja je dio svoje karijere provela u USA,kandidirala se za čelnicu NATa sa Stottenbergerom, nakon toga kao ministrica obrane uništila vojsku u Njemačkoj. Njezin djed je gospodarski drmao Rusijom. Znamo o čemu se radi!

AT
ATG
06:54 03.10.2022.

I sve to uz borbu za slobodu i demokraciju! Do poslijednjeg Europljana.

DU
Deleted user
07:27 03.10.2022.

Ove sankcije Rusiji stvarno djeluju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?