Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala obdukcija

Đuro Brodarac umro od sepse, krivi su tlak i šećer

Đuro Brodarac
Nikola Čutuk/PIXSELL
14.07.2011.
u 10:55

Obdukcija tijela Đure Brodarca u osječkoj bolnici pokazala da je umro zbog otkazivanja organa nakon krvarenja i upale

Đuro Brodarac umro je od sepse, pokazala je obdukcija obavljena u osječkoj bolnici. A na njegovo zdravlje traga su ostavile i njegove kronične bolesti, ponajprije dijabetes te visoki tlak. Prije kobne noći na zdravlje se nije žalio.

– Nikakve medicinske dokumentacije nema u spisu koji posjeduje istražni sudac. Pretpostavljam da su je odvjetnici dali liječniku u zatvoru, ali ne i nama – kazao je Ninoslav Ljubojević, predsjednik Županijskog suda u Osijeku. Nikakav propust suda, dodao je, ne vidi. Da se loše osjeća, Brodarac nije govorio, pa ni kada je ispitivan u vrijeme zadržavanja, a ni kada mu je određen pritvor, odnosno kasnije u istrazi.

Istraga protiv Brodarca za ratni zločin u Sisku 1991. i 1992. službeno je prekinuta u srijedu popodne. Na sudu su se, pak, i danas ispitivali svjedoci jer se istraga protiv Vladimira Milankovića i Drage Bošnjaka nastavlja.

>>Šeks: Hebrangove su izjave štetne, Hebrang: To nema veze s Vladom

Ključne riječi

Komentara 51

OB
-obrisani-
19:30 14.07.2011.

muhamede, samo prestani vec jednom da se smejes....zar je toliko tesko napisati post bez hehehe i hihihi....ma daj....sad sam ti se obratio i nikad vise ne budes li prestao.....

DK
dkatica2
17:12 14.07.2011.

Đuro neka ti je laka Hrvatska zemlja za koju si ginuo!

LR
ljerka ribolina
17:22 14.07.2011.

sepse?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije