Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Šeks: Hebrangove su izjave štetne, Hebrang: To nema veze s Vladom

\'unu 02.07.2009. Zagreb,Markov trg - Povodom ostavke Hrvatskog premijera Ive Sanadera u vladi se skupljaju svi ministri.Sanader bi trebao odrzati zadnju sjednicu vlade. Vladimir Seks. Photo:Antonio B
\'Antonio Bronić/PIXSELL
14.07.2011.
u 12:55

O posljedicama tih izjava raspravljat ćemo i na stranačkim tijelima – znakovito je dodao Šeks

Zbog riječi predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a Andrije Hebranga napisanih u knjizi žalosti otvorenoj jučer u Saboru u povodu smrti bivšeg župana sisačko-moslavačkog Đure Brodarca, u HDZ-u je nastala "prava uzbuna". Jasno je to iz komentara potpredsjednika Sabora i HDZ-a Vladimira Šeksa, koji je u Saboru rekao da su izjave Andrije Hebranga u knjizi žalosti politički štetne i neistinite.

– O posljedicama tih izjava raspravljat ćemo i na stranačkim tijelima – znakovito je dodao Šeks.

Podsjećamo, Hebrang je jučer u knjigu žalosti između ostalog napisao i da je smrt Đure Brodarca dokaz da Hrvatska ide u pogrešnom smjeru.

Prozvani Andrija Hebrang poručio je pak kako i dalje stoji iza svojih izjava koje je upisao u knjigu žalosti te kako mu je namjera bila upozoriti na činjenicu da je omjer podignutih optužnica za ratni zločin prema hrvatskim braniteljima višestruko veći nego prema agresorima.

– Poznato je da je na hrvatskoj strani ubijeno osam tisuća civila, uništeno 10-ak gradova, šest bolnica, a za to nema odgovornih. Nadležne institucije koje su odgovorne u pravnoj državi trebale bi imati jednako mjerilo za sve počinitelje – poručio je Hebrang.

Dodao je i da njegova kritika upisana u knjigu žalosti nema veze s Vladom jer se Vlada, kaže, i ne smije miješati u istrage.

>> Hebrang: Tvoja smrt pokazuje da ova zemlja ide pogrešnim putem

Komentara 235

OB
-obrisani-
00:18 15.07.2011.

rile u prkno

SL
Slavek
19:30 14.07.2011.

Hebrang bi trebao pripaziti, jer tko se god osudio reci nesto sto se ne svidja HDZ-u zavrsio je na Uskokovoj stolici.

OB
-obrisani-
22:57 14.07.2011.

urar,hvala,hvala....trudim se....hehehe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije