Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna Gora

Đukanović će se povući iz politike prije isteka mandata svoje vlade

dukanovic
10.03.2010.
u 18:47

Đukanović je negirao da planira povlačenje zato što je to zatraženo od njega iz međunarodnih krugova naglasivši da nitko nije tražio njegovu ostavku.

Crnogorski premijer Milo Đukanović potvrdio je da se planira povući iz politike tijekom mandata ove vlade, ali nije htio precizirati kada će se to točno dogoditi.

Đukanović je negirao da planira povlačenje zato što je to traženo od njega iz međunarodnih krugova naglasivši da nitko nije tražio njegovu ostavku. U izjavi TV-u Crne Gore, ne precizirajući o kome govori, Đukanović je rekao da među višegodišnjim suradnicima vidi više kandidata koji bi ga mogli naslijediti, ali je dodao da nema ambiciju određivati nasljednika. To će biti odlučeno u razgovorima stranke i s koalicijskim partnerom.

- Nastavit ću živjeti u Crnoj Gori, ali ću se baviti drugim poslom i uživat ću u blagodatima onog što smo stvorili - najavio je premijer. Mandat Đukanovićeve vlade istječe 2013. godine.

Ključne riječi

Komentara 7

OJ
Ojhaa
19:46 10.03.2010.

Bilo je več mjesecima unazad najavljeno da če poslije Sanadera sljedeči morat pakirat kufere Đukanović.....

OB
-obrisani-
23:54 10.03.2010.

zao mi naroda koji jos uvek veruje...i nema izbora....

EU
eugen
19:44 10.03.2010.

Ljudi,bio sam pristalica LSCG 90ih godina,i dobio sam puno batina od njegove policije i UDBE,cijelu Crnu Goru sam obisao protestujuci protiv ove olosi i napada na Dubrovnik!I ja mu to ka Crnogorac Dukljanin nikad ne mogu oprostiti!Ali znajte,nije Milo Crna Gora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije