Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Walesu

Dječaka (10) usmrtio pas dok se igrao s prijateljem: 'Susjed ga je pokušao maknuti, ali bilo je nemoguće'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
09.11.2021.
u 09:00

Pas je tijekom vikenda ugrizao i jednog mještana ispred obližnje trgovine

Pas, za kojeg se vjeruje da je američki pitbul, usmrtio je 10-godišnjeg dječaka koji je u ponedjeljak posjetio prijatelja nakon škole u Južnom Walesu. 

Policija je pozvana nakon što su se u ponedjeljak poslijepodne čuli vriskovi iz kuće u kojoj su se djeca igrala. Psa koji je usmrtio dječaka, upucao je policijski službenik, navodi Daily Mail

Pas je tijekom vikenda ugrizao i jednog mještana ispred obližnje trgovine. Nedavno je doveden u područje sela Penyrheol te se obitelj dobrovoljno javila da se o njemu brine nekoliko sati, kao usluga vlasniku. 

Nakon napada na dječaka u ponedjeljak, interveniralo je desetak vozila hitne pomoći. Dječaka nisu uspjeli spasiti te je preminuo na mjestu događaja. Na mjestu događaja bilo je i 12 policijskih vozila.

- Jedan od susjeda pokušao je maknuti psa, ali to je bilo nemoguće. Bio je lud - govore susjedi. 

- Nije bio kućni ljubimac, vodio je vlasnika u šetnju. Bio je ogroman - navode mještani o psu. Dodaju kako su svi shrvani zbog tragedije te kako je to nešto što nikada nisu doživjeli u svojem selu. 

VIDEO Drama u centru Šibenika: Urušila se kuća, dio pao na susjedni kafić

Ključne riječi

Komentara 4

MA
marta22
11:04 09.11.2021.

Hoće li možda ovo ipak potaknuti nadležne da donesu i osiguraju poštivanje propisa koji će štititi djecu i druge građane, a ne samo životinje?

MA
Maui
19:28 09.11.2021.

Jadan dečko. Ali desetak vozila hitne? walesonline.co.uk piše četiri vozila. Ne treba pretjerivati.

ST
Startrack
12:55 09.11.2021.

Pit bully koji grize nekog najbolje je se ppsat u oko. Ozbiljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije