Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMIO PROTUOTROV

Dječak kojeg je ugrizla zmija oporavlja se, najgore je prošlo

poskok
Jurica Galoić/Pixsell
15.08.2014.
u 16:36

Liječnici njegovo zdravstveno stanje smatraju stabilnim, ali i dalje teškim

Devetogodišnjak kojeg je u srijedu na Hvaru ugrizao poskok još uvijek se oporavlja, no najgore je po svemu sudeći prošlo, pišu 24 sata.

Podsjetimo, dječak je u Jelsi dobio prvu dozu protuotrova, a potom je helikopterom prebačen u KBS Split, u kritičnom stanju i bez svijesti. Nakon nekoliko sati došao je k svijesti pa su ga skinuli s respiratora. Liječnici njegovo zdravstveno stanje smatraju stabilnim, ali i dalje teškim, jer potrebno je vrijeme da se otrov potpuno očisti iz organizma.

Dječak je bio jedan od šest pacijenata koji su u srijedu helikopterima HRZ-a i PZO-a prebačeni s otoka Hvara do KBC-a Split. Među ostalim prebačene su dvije talijanske i jedna francuska turistkinja, kao i jedan austrijski državljanin.

>> Panika u centru grada: Strahuje da je zmija u podrumu pa djeca ne smiju u dvorište

>> Zmija ju ugrizla za stražnjicu dok je sjedila na WC-u

Komentara 1

Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
02:44 16.08.2014.

Bravo mali nedaj se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije